mandag 5. desember 2016

Diy bordkort konfirmasjon

Nordens største utvalg! Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! DIY bordkort til konfirmasjon Det finnes drøssevis av forslag til hvordan en kan lage bordkort på nett, og det er mange gode alternativer der ute.


Om du ikke er en stor scrapbook entusiast og ikke har en del utstyr er det greit å holde seg til enkle bordkort , ellers så kan du ende opp å bruke LANG tid. Bordkort til konfirmasjon. Sjekk våre idéer til å lage fine – og festlige – bordkort til konfirmasjonen. Her på siden finner du også de mest opplagte varer til hjemmelagde bordkort. Fargene kan blandes så du sikrer at bordkortene passer til festens stemning og tema.


Det er så koselig å lage selv. Vi mener alle fortjener en flott feiring, og derfor ønsker vi å hjelpe deg med å planlegge den perfekte konfirmasjon ved å tilby gratis huskeliste, hjelp med invitasjoner og bordkort , samt mye DIY (bordpynt, bordkort , invitasjoner, servettbretting osv) til konfirmasjon. Stas opp med bordpynt og annen pynt til din konfirmasjon ! Her finner du bordkort og borddekking, nydelig pynt og annet festutstyr. Hvis du skal ha konfirmasjon i år, inspirerer vi til festens innbydelser og gir ideer til hvordan du dekker et flott bord med bordpynt, bordkort , matchende sangskjuler osv. Dessuten får du inspirasjon til DIY kort og telegrammer.


Diy bordkort konfirmasjon

Du kan for eksempel bruke steiner, blader som du tørker, skjell, treskiver etc. I en hobbybutikk kan du også finne mye som egner seg som bordkort. DIY – Quilling Quilling er en koselig og kreativ aktivitet synes Anna. Spill av DIY -videoen, og la Dem bli inspirert av Anna, som lager egne design av quillingpapir.


Hvis De vil se flere kreative DIY -videoer, kan De abonnere på Søstrene Grenes -kanal, hvor vi deler inspirasjon hver uke. Gå til vår -kanal Liker. Her er DIY -oppskrifter på de aller fineste bordkortene. Alle våre bordkort kan trykkes enkle eller som doble kort som står av seg selv. Kreative bordkortidéer- og maler til bryllup, dåp, middager, barnebursdager, konfirmasjonsselskaper mm.


Diy bordkort konfirmasjon

Velkommen til bords! Vi har alt fra klassiske bordkort til kreative løsninger som settes på glasset. Du finner også forskjellige bordkortholdere som er et perfekt bidrag til en lekker borddekking. En viktig del av festens borddekking er tross alt bordkort ! Festmånedene er rett rundt hjørnet, både bryllup, 17.


Her får du enkle bordkort tips. Svæt fine bordkort til bryllup, dåp og konfirmasjon i kremfarget papir. Hvert bordkort har en dekorblomst som sitter festet øverst, og også et lite blomsterprint nederst.


Diy bordkort konfirmasjon

Stilige bordkort til konfirmasjon med klype som måler ca. Skateboardet er laget i finér og lakkert i sølv. Skriv på med en fin penn, og klyp det fast i programmet, servietten eller stetten på glasset.


Et unikt og stilig bordkort og passer perfekt til konfirmasjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg