onsdag 21. desember 2016

Duplo 1 år

Den perfekte bursdagsgaven! Kjøp Duplo nå på Sprell. Stort utvalg i Lego Duplo. Du må være år eller eldre for å handle i nettbutikken vår.


LEGO, LEGO-logoen, Minifigurer, DUPLO , LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS og MIXELS er varemerker og opphavsrett som tilhører LEGO-gruppen.

Man skal være mindst år for at kunne handle online. LEGO, LEGO logoet, minifiguren, DUPLO , LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS og MIXELS er LEGO Gruppens varemærker og copyrights. Alle rettigheder forbeholdes. Barn tilegner seg hele tiden livsferdigheter gjennom lek.


Lek med LEGO Duplo gir barnet alt fra praktisk finmotorikk til sosiale ferdigheter og stimulerer og støtter barns fantasi, nysgjerrighet og livsmot, ett skritt - og en stor kloss - om gangen. De dekorerte klossene kan brukes til å lage historier, og de bidrar til å utvikle barnets språk mens det lærer hva forskjellige kjæledyr spiser. DUPLO klosser er laget spesielt for å være gøyale og trygge i små hender.

Duplo år SPAR penge ved at sammenligne priser på modeller Læs anmeldelser og eksperttest Betal ikke for meget - Gør den bedste handel nu! Ettåringens bursdag er en familiær markering. Leketøyserien består av byggeklosser som er større og danner mindre kompliserte byggesett enn Lego-klossene. Duplo er utviklet for å være er trygg og holdbar. Medföljande byggkort främjar tidig utveckling av byggkunskaper.


Setet ger en lämplig bygg- och lekupplevelse för barn i åldern 1½–år. Kanskje noe som hun kommer til å leke med. Sammenlign priser på Duplo. Finn tilbud på 1produkter fra LEGO og mye mer.


DUPLO klodserne er nemlig dobbelt så store som almindelige LEGO klodser, og derfor er de perfekte til små barnehænder. Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris.


LEGO DUPLO egner sig især til børn i alderen 1½-år , dvs. Billige leker på nett. Frakt kun 5- Gratis innpakning.

Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Kärnan i hela lådan är den byggbara hjulbasen som inspirerar till bygga av fantasifulla fordon.


Två öppningsbara fönster, en figur och söt hun numrerade klossar och mycket mer finns att hitta i lådan. Vi hadde ifjor da han ble år i desember. Han fikk sokker, rosiner, drømmehagenfigurer, såpebobler, t-skjorter, kjekse, nissedrakt. Duplo fordelt i flere pakker, kan evt også ta annen kontruksjonsmateriale og pakke inn i flere pakker.


Her på Jollyroom har vi naturligvis et stort og godt utvalg av Lego-varer. Her vil du finne alle de populære byggesettene til barn i alle aldre, fra Lego Duplo via Lego Ninjago og til LEGO Technic for de større barna som er ute etter en teknisk utfordring. Selvsagt fører vi også LEGO Oppbevaring. Bra priser och snabb leverans. When a great deal means a great deal!


Alltid bra priser, fri frakt från 1kr, snabb leverans och dagars öppet köp. Lego Boost, Programmerbar, Radiostyrt, Motor. Med et barns fantasi finnes det ingen grenser for hvor gøy man kan ha det med sin favorittleke!


Lekmer tilbyr et bredt sortiment av leker for barn i alle aldre. Vi har alt fra biteleker, kosedyr og byggeklosser til hobbysaker, spill og uteleker. Dersom mamma eller pappa peker på en gjenstan retter barnet blikket mot den. Barnet har utviklet det som kalles felles fokus med andre. Så lenge tålmodigheten rekker, er det bare å svare etter beste evne.


Der er det en vov-vov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg