fredag 30. desember 2016

Makrell i tomat basilikum

En saftig og knallgod Stabbur- Makrell med smak av tomat og basilikum. En skive dekker dagsbehovet for omega-3. Hvert år spiser nemlig både store og små 1millioner skiver med Stabbur- Makrell. Nettsiden vår plasserer informasjonskapsler (cookies) på enheten din dersom du har godkjent det i innstillingene i nettleseren. Informasjonskapslene brukes for å forbedre nettsiden, samt til analyse og interessebasert reklame.


Stevia 110g King Oscar.

Tomat 100g King Oscar. La makrellen trekke i kjøleskap til neste dag. Bruk makrell i tomat som pålegg på brød eller med nykokte poteter og salat. Tips: Du kan gi tomatlaken en annen smak ved å bruke hakkede tomater med basilikum eller chili.


Et sunnere alternativ! Nøkkelhullsmerket forteller deg at varen inneholder mer fiber og fullkorn, eller mindre mettet fett, sukker og salt enn andre varer i samme kategori. Smakstest av makrell i tomat dinside.


For å gjøre en ernæringsmessig vurdering av produktene, har vi sett på hvor mye umettet fett, protein, sukker, omega-og salt de inneholder pr 1gram vare.

I noen tilfeller pr porsjon. Nå har påleggsfisken makrell i tomat vært under forskerens luper. Klikk på varen for å se mer. De ville finne ut i hvor stor grad makrellen blir påvirket av lagringstid og hvorvidt smaken og sunnheten blir dårligere av hermetiseringsprosessen. Ta makrellen med på piknik.


Makrellen er også en god makker på sandwichene i piknikkurven. Enten den er varmrøykt, kaldrøykt eller pepperrøykt, så passer den godt med litt salatgrønnsaker eller litt frukt. Makrell i tomat kan også serveres med nykokte poteter og salat.


En alternativ oppskrift på makrell i tomat basert på ferdig peppermakrell kommer fra Tom Victor Gausdal. Det er ikke ordinær makrell i tomat , for eksempel bruker han ikke eddik og sukker i. Filitering er da litt enklere hvis en vet hvordan, får se om jeg tar meg en tur over tild eg en gang he he. Selv om makrell i tomat får kritikk for at den inneholder sukker, så spises jo pålegget av de fleste på et stykke grovt brød og gjerne med melk ved siden av.


Summen av et slikt måltid. Mange spiser mindre fisk enn anbefalt, kanskje fordi de glemmer at fisk som pålegg er like bra som fisk til middag. Fisk, særlig fet fisk, er vår beste kilde til både omega-og vitamin to næringsstoffer som mange av oss får i seg for lite av. Spiser du fiskepålegg noen ganger i uken, løser du dette problemet. Makrell er medisin med finner og det er mer en bevist at brødskive om dagen med makrell i tomat eller makrell blandet med annet som pålegg gir betydelig mer omegaen tabletene mange av dere kjøper og tar daglig.


Ved å inntar omegapå denne måten er man også veeeldig miljøvennlig.

Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Oi oi oi, dette var et artig påfunn synes jeg. Tror alle kjenner til den originale makrellen i tomat , og nå har jammen meg Stabburet pimpet den opp med basilikum ! Se bare her: Fikk den tilsendt forrige uke og har liksom ventet litt på rett anledning til å smake.


Hva med å ikke spise makrell i tomat til julefrokost. Nokrell i tomat , altså no makrell. Kalles også Mockrell av noen. Jeg liker ordspill. Dette er bare helt magisk altså!


Bruk ferske tomater , og de beste du finner, og en fin busk med basilikum. Slik er det også denne gangen. Les også hvor lett du lager hjemmelaget Nugatti eller Hapå selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg