tirsdag 13. desember 2016

Eva b ragde

Kriminaltekniker Eva Ragde: – CSI er festlig. Jeg skulle ønske jeg hadde det sånn på jobb. Nå svarer hun på Si ;D-lesernes spørsmål. Foto: Thomas Haugersveen. Det er denne historien storesøster Anne trekker fram som beskrivende for hvordan Eva er som person.


Eva , sier storesøsteren, er typen som går tilbake til butikken hvis hun oppdager at hun har fått tilbake en krone for mye.

God Morgen Norge. Hun fikk sitt store gjennombrudd med Berlinerpoplene, første bok i em trilogi om en slektsgård på Byneset utenfor Trondheim. Eva har gått fra Oslo til Trondheim. Ser hun en fjelltopp hun ikke har vært på må hun opp.


Det må hun gjerne, men jeg setter meg nede og venter med kaffe og røyk. Hodet hennes tar aldri pause, ikke om natten heller. Et glass vin hjelper. Jeg tenker og observerer hele tiden.


Since then, she has written several books for children and young adults, among them a biography about Sigrid Undset, for which she was awarded the Brage Prize.

Ragde er forfatter timer i døgnet. En rå, men varm fortelling om Anne B. Ragdes mor, litt om hennes søster og en god del om henne selv. På sosialen Jeg har et teppe i tusen farger handler om Birte Solvej Ragde, som alene oppdro Anne og søsteren Eva i Trondheim i en tid der man verken ble skilt, kjørte maskin på fabrikk eller gikk på sosialen med hevet hode – som kvinne. Sommerprat med Eva B. Ragde: Monica Mæland (H), som i dag overtok som justis- og beredskapsminist.


Men de siste åra har hun også bidratt som ekspert i true crime-serier på TVNorge. Her finner du sendetider og hvor du kan strømme filmer og serier med Eva B. Med på laget har han fått med seg kriminaltekniker Eva B. Boka Hvem drepte Jan Wiborg? Knut Lindh er også et av elementene fra serien. I boka konstaterer Lindh at selvmordskonklusjonen må være feil, og at Wiborg ble drept.


Forfatter og kåsør. Har senere skrevet en rekke bøker for barn og ungom, men også romaner og. Add a bio, trivia, and more. Update information for Eva B. Der har vi fotoatelier, og vi oppbevarer klær, gjenstander og ting fra sakene.


Jeg er ofte med på obduksjonene, men de finner sted på rettsmedisinsk institutt sammen med en rettsmedisiner.

Ulike som to dråper vann! De to er på noen måter veldig like, og samtidig svært forskjellige! Suksessforfatter Anne B.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg