onsdag 21. desember 2016

Barsel poliklinikk skien

Super bilferie i Skien med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Føde- barsel poliklinikk ligger i poliklinikkområde 1. Sykehuset Telemark har hovedsete i Skien. Bygningsmassen er fordelt på sør- og nordsiden av Ulefossvegen. Se områdekart lenger ned på denne siden. Hovedekspedisjonen ligger på sørsiden av Ulefossvegen. Skien kommunale legevakt holder også til på sykehusområdet i Skien , og har samme inngang som Akuttmottaket.


Der får du kjøpt varm og kald mat og drikke. Hold inn Ctrl-tasten (Cmd på Mac). Trykk - for å gjøre den mindre. Seksjonen består av kombinert føde- og gynekologisk sengepost samt føde- og gynekologisk poliklinikk. Gynekologiske pasienter blir utredet og kontrollert ved gynekologisk poliklinikk.


De pasienter som har behov for kirurgi blir innlagt i Føde- og gynekologisk sengepost. Dagkirurgisk behandling utføres ved perioperativ avdeling. Gratulerer med barnet, og velkommen til Barsel på Rikshospitalet! Vi er et godt team av barnepleiere, jordmødre og leger som står klare til å ta vare på dere. Du kommer på barsel – timer etter fødsel.


Vi har dobbeltrom og enerom. Det er tilbud om familierom for mor og en ledsager til de som ønsker ved ledig kapasitet. Vi ser at kvinnene som har født blir slitne med mange besøkende den korte tiden de er hos oss.


Besøk de første dagene på føde- barsel og den første tiden hjemme bør avgrenses til de aller nærmeste. Time til poliklinikk , dagbehandling eller røntgen. Avdelingene får dessverre ikke svart deg via Min Journal, men sender deg nytt innkallingsbrev i posten. Kirurgisk avdeling er organisert under kirurgisk klinikk, og har drift ved både Kalnes og Moss. Vi tilbyr kirurgisk utredning og behandling innenfor gastroenterologisk kirurgi, urologi, karkirurgi, bryst- og endokrinkirurgi i tillegg til plastikk- og rekonstruktiv kirurgi.


BUP Skien er en generell poliklinikk som gir tilbud til barn og unge med psykiske lidelser. Vi er en seksjon innen barne- og undomspsykiatrisk avdeling (ABUP), som består av poliklinikker i Porsgrunn, Notodden og Kragerø, samt to fylkesdekkende seksjoner: seksjon for familiebehandling og SAF, seksjon for autismespekterforstyrelser. Oversikt over avdelinger og besøksadresser.


Hald inne Ctrl-tasten (Cmd på Mac). Lokalsykehuset har funksjoner innenfor de fleste felt med akuttmottak, fødeavdeling, medisinske og kirurgiske klinikker og psykiatri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg