onsdag 7. desember 2016

Pierre robert ull bh

Kom i toppform med oss. Fri frakt over 5Kr. Cellbes har alt du trenger av klær. Bh - Alltid mange varianter. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Formsydd og spileløs for max komfort og en naturlig feminin silhuett.

Pierre Robert lager komfortable basisplagg for kvinner, menn og barn. Perfekt til skitur og andre vinteraktiviteter, og for å holde deg varm i den kalde årstiden. Ingenting slår ull innerst mot huden! Alle våre plagg blir skreddersydd til nordiske behov, og utvikles av vårt skandinaviske designteam i Oslo.


Sports- BH i merinoull og teknisk materiale, med god fukttransport og medium hold. Paddingen har perforerte luftehull som gir bra temperaturregulering. Alla våra plagg är utvecklade av vårt skandinaviska designteam som sitter i Oslo. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Ryggstykket har et bredt meshfelt som gir deg god ventilasjon og absorberer større mengder fukt der man svetter mest.

Vår rena och enkla design inspireras av det Skandinaviska sättet att leva. Deres kolleksjoner er skreddersydd for dine nordiske behov og alle plaggene blir designet av det skandinaviske teamet som sitter i Oslo. Sømløs og formstrikket med bredt felt med mesh i ryggen for god ventilasjon. Skreddersydd for en skandinavisk hverdag.


I den rikholdige kolleksjonen med spnnende design vil du finne truser, boxere, sokker, BH-er og annet undertøy. Super basisplagg med god kvalitet og som passer perfekt som underlag for kjølige dager her i nord. Utmärkande för produkterna är rena linjer, enkla och smickrande skärningar.


Gratis frakt ved kjøp over kr 800. Se vårt utvalg her. Vil du være først ute med NYHETER, TILBUD og FRESH INSPIRASJON? Meld deg på vårt nyhetsbrev HER! Søk etter ull bh på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på ull bh fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper. Fast knallkjøp for 2. Den gir lett til medium støtte og er perfekt for yoga, styrkeøvelser og annen trening med lav intensitet, samt som reise og avslapning. Dette er en super behagelig bh med en sømløs passform og bre behagelig strikk, som kan brukes til alle aktiviteter.


Kjøp Pierre robert sports bh på Kelkoo. Disse bruker vi masse i barnehagen, samtidig som de er superfine under kjoler og penere antrekk nå som det blir kaldere. Tynne ulltights i myk merinoull.

Den er behagelig mot huden og gjør at du holder varmen med stil. Tightsen er tynnere og mer raffinert enn noen av våre andre ullstrømpebukser. Egner seg perfekt for kaldere dager – til hverdag, jobb og fest. Kun kjente merkevarer.


Det er ingen produkter i denne seksjonen. Husk at vi har prisløfte og gratis bytte og retur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg