torsdag 8. desember 2016

Intex baby badering

Gratis frakt fra 6kr. Gigantisk badeand med kule solbriller! Delen med sete er noe opphøyet fra resten av baderingen slik at barnets overkropp i stor grad er over vann. Baderingen måler ca.


Mykt og behagelig sete med hull til benene.

Intex baby badering 76cm fra 12mnd. Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett. Armringer og baderinger til strandturen og badebassenget De fleste foreldre husker nok selv hvor morsomt det var å bade som barn.


Nordens ledende nettbutikker for barnefamilien med alt til alle barn. Lek på stranden eller i basseng blir ekstra gøy med oppblåsbare badeleker.

Luksus babyflyder badering og stol. Maks brugsvægt: kg. Mål: 79x79cm luftkamre med dob. Ender er blant verdens beste svømmere.


Oppblåsbar badering for baby slik at også de minste kan være med i vannet på en trygg og behagelig måte. Vår oppblåsbare and er intet unntak. La vår badeand ta vare på ditt barn i bassenget.


Denne oppblåsbare palmebaderingen har en perfekt størrelse for at du skal kunne lene deg tilbake under trekronen og nyte en dag i bassenget eller på stranden! Legg til Kjøp og Hent. Svanen og enhjørningen finnes begge i to størrelser – en badering størrelse med plass til én, og i en megaversjon.


De oppblåsbare badelekene finnes også i skilpadde, i Disney temaer og en stor spekkhogger! Her vil absolutt alle finne sin favoritt til sommeren. Denne store og oppblåsbare INTEX baderingen er velegnet til til alle bassengaktiviteter.


Flyt rundt eller bare slapp av i bassenget! Liewood Elise baby girl swim pants – classic dot rusty 25-15-Velg alternativ.

Sete med hull til bena og store firkantede ringer for maksimal stabilitet. Alle vores baderinge og badedyr i denne kategori passer til 1-årige. Og de kan bruges helt op til år (dog max. kg.).


Når baby bliver større, er det stadig samme størrelse badering , der skal til. Og vi har dem alle sammen samlet her i denne kategori. God badestol til de små.


Denne badering er lavet så de små kan side godt og trygt i vandet uden at kunne falde igennem baderingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg