onsdag 14. desember 2016

Bli brun i påsken

Slik unngår du hudkreft i påsken. Prisen for å bli brun i påsken trenger ikke bli så høy, bare du bruker hodet. Ingen god idé hvis målet er å bli fortest mulig brun. Mange er opptatt av å bli fort brun , men da bør man ikke ligge i påskefjellet!


Man blir fortere brun om man står.

Jeg er rød-blond fra naturen sin side og blir naturlig nok ikke så veldig, eller så fort brun , noe jeg ble regelrett mobbet for. Sjansen for å bli brun i byen er vel gjerne relativt liten. Er du opptatt av å ha fin hu kan du sjekke ut disse fem tipsene!


Selvbruning kan også gjøre underverker for at du ikke skal skille deg ut blant venner som kommer påskebrune hjem fra ferie. Sjekk hva det koster å bli brun i et solarium. Vi bryr oss om ditt personvern.


Den sunneste måten å bli brun på (VG Nett) Hvis du vil bli sommerbrun uten å utsette kroppen din for fare, er selvbruningskrem det beste alternativet.

Mange dropper gjerne solkrem for å bli fortere brun. Den aller raskeste måten å bli påskebrun på, er selvsagt å sette seg i hytteveggen med fjeset strippet for faktor og sminke og bare nyte. Solen er på det sterkeste midt på dagen, og det er ikke mange minuttene som skal til før du kan se forskjell på vinterblek hud. Det kan bli smertefullt.


Han påpeker at det riktignok kan bli perioder med skydekke et par dager, men ikke verre enn at solen slipper gjennom. Og det blir mye sol, forsikrer han. Vil du bli Norges neste frontfigur for Brun og blid? Meld deg på og vinn 500.


Etter en lang vinter med lite sol, er de fleste av oss bleke og har dårlig pigment i huden. Skal man være lenge ute får man mye sol på seg selv om den ikke er veldig sterk, og da kan man bli brent hvis man ikke smører seg. Da er det lett å falle for fristelsen og droppe solkremen for å bli raskt brun. Men dette er ikke særlig lurt, skal vi tro hudlege Ingeborg Bachmann. Jentene er allerede i gang med påskeferien, og planlegger å bruke den til å utnytte det fine været.


Vi skal være ute og nyte været, også tenkte vi å ta en tur på bysyklene, sier Misje. Dette er spesielt viktig hvis du har planer om å tilbringe feriedagene på fjellet. Solen og UV-strålene er nemlig sterkere i høyfjellet og jo nærmere ekvator du er.

Hvordan bli brun - kjerringråd. De fleste av oss vil bli brun , men hvordan skal man bli brun uten å bli solbrent. Sola kan være sterk, selv i Norge. Derfor er det lurt å kunne tenke på hva som skal til for å bli brun uten at det blir for mye av det gode. Høytiden feires til minne om Jesu Kristi siste nattver korsfestelse, lidelse, død og oppstandelse som ifølge evangeliene i Bibelen fant sted under den jødiske påskefeiringen pesach i Jerusalem.


Sommeren (særlig fra slutten av juli til starten av september) kan bli litt i overkant varmt ja. Vår og høst er de beste tidene å dra på om man har anledning. I fjor kom den i mai.


Men det bør uansett være mye å finne på i påsken. Påsken en tid for hygge, avslapping, og samvær med familie og venner og dermed også tiden for god mat. Påsken er full av tradisjoner, også når det gjelder mat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg