onsdag 14. desember 2016

Fotograf jæren

Idag var eg ute på tur for å ta bilde av vindmøllene, først reiste eg til Helland som ligger i nærhet av Undheim, da eg endelig hadde fått rigget opp kamera og pc for å ta å prøve meg på time lapse var solen igrunn allerede borte og solnedgangen var ikke noe spessielt fra der eg var. Brudeparet er forelsket i hverandre, og fotografen er forelsket i jobben sin. Herlig kombinasjon!


Heldige som vi var, gløttet også solen frem de siste minuttene før den tok kveld. Miksen av unik natur, flotte bilder og et uvanlig format gjør denne boken til noe helt spesielt.

Vi gir elevene stor frihet og medbestemmelse i skolehverdagen. Betyr opplevelse, tillit, samarbeid og vennskap mye for deg? Det gjør det for oss!


Vi hadde noen morsomme timer hvor vi fotograferte på flere locations, med nydelig natur og magisk solnedgang som bakgrunn. Samspillet mellom havet og det flate landskapet gir en variasjon i lyset ingen fotografer kan motstå. Før jul var jeg så heldig å få fotografere dette flotte paret, Atoussa og Ariel, i vakkert vinterlandskap i Rogaland Arboret på Sviland.


Profesjonelle fotografer.

Vi tar bilder for private og for næringsliv Bruk en fotografmester -du ser forskjellen. Gjerne i nærheten av en togstasjon, da jeg reiser med tog. Kan forsåvidt også nevne andre plasser i Rogaland som er et must for en fotograf å besøke.


Fotograf Stavanger og Sandnes. Jæren er en drøm for fotografer. En åker er nylig gjødslet rett ved Kyllesvatnet. Med et godt blikk for motiver, tålmodighet og ”passion” for området er resultatet blitt meget bra. Ingvar Hovland har bidratt med tekster som på mange måter blir ”prikken over i-en”.


Dette er en bok som egner seg til jevnlig bruk. Dei tok portrett av enkeltsoldatar og av grupper. Noen gode tips til fotografer i dette området som er flinke og ikke aaaaalt for dyre?


Insert copy here, which should vary depending on your region. For en tid tilbake var jeg så heldig å få fotografere skjønne, lille Mariel på Ålgård. Bølger som ruller inn og skyer som skaper liv på høg himmel.


Angus er en kjøttferase som vi satser tungt på sammen med MENY, og vi vil vise at bedre kvalitet på dyret, så kan vi utnytte det betydelig bedre. Ta frem din indre modell, eller fotograf , og bli med i studio.

Lær å ta gode studiobilder ved hjelp av ulikt lys, teknikker og lignende. Du vil garantert på en fresh ny facebook profil. Faget for deg som vil prøve seg med nål, tråd og morsom kreativitet. Hvordan skjære ut de riktige stykkene, og får mest mulig ut av skrotten med minst mulig svinn. I boken ”Traktortryne” finner du mange ulike traktorer der de fleste har levd en stund.


Norge er det mange som er opptatt av traktorer. Som trønder er jeg ikke vant med sånt. Landskapet er så åpent, dermed blir lyset noen ganger overveldende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg