mandag 12. desember 2016

Lillelam prematur

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Ulltøy til baby og barn skapt med kjærlighet og omtanke, produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte. Her finner du sparkebukser i ull til de minste i flere variasjoner. Våre bestselgere gjennom år, og fortsatt like populære!


We use cookies to give you a better experience. By using our website you agree that we use these.

Ullongs i prematur størrelse i den fineste og mykeste merinoull som er å oppdrive, som er kløfri og silkemyk mot huden. I ren 1 merinoull har det gode pusteegenskaper, og kan brukes i både varme og kalde temperaturer. Ullundertøyet vil holde barnet varm og tørr, selv om det svetter.


Produktet kan maskinvaskes på 40° C ullvask. Ullpysj i den mykeste merinoull, som er kløfri og lett mot huden. En myk og deilig sparkedress med knyting for de minste. Alle våre produkter er laget i 1 merinoull av beste kvalitet som kan maskinvaskes på 40°C ullprogram.


Vårt mål er å holde alle barn varme og komfortable i ullklær laget med kjærlighet og omtanke, som er produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte.

Er barnet ditt født for tidlig? Her kan du finne klær designet til for tidlig fødte. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Prematur er klær i str.


Godt utvalg av de mest populære klesmerkene til baby og barn. Norsk design på sitt beste. Myke og herlige plagg til barn i 1 merinoull. De beste sparkedresser som kan brukes året rundt og som aldri går av moten.


Lillelam Barneklær på nett. Kvalitetsull som ikke klør. Ull som kan brukes til barn fra nyfødt og oppover. ULL ER GULL året rundt! Ettersom ullen er av høyeste kvalitet, vil ikke produktene klø eller irritere huden.


Kan vaskes i maskin på ullprogram 40°C. Laget med Woolmark- og Øko-Tex-sertifisert, ekstra fin merinoull. Alle ull er fremstilt med fokus på dyrevelferd fra gårder som ikke bedriver mulesing.


Deilig og myk lue med oppbrettet kant.

Vask: grader ullprogram. Maskinvask grader ullvask. Myk og kløfri ullkvalitet. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg