fredag 2. desember 2016

Babydan comfort madrass 70x160

Hvilken madrass passer din kropp? Vi hjelper deg med å finne madrassen som passer deg. Se hele utvalget på skeidar. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her.


Hos oss finner du et bredt utvalg av madrasser til meget god pris.

Sov bedre med en nye madrass. Juniormadras Comfort 70x160cm. Comfortserien fra BabyDan er produsert med et innhold av ull og lin, som naturligt holder barnet varmt og samtidig transporterer fukten vekk. Madrassen er vendbar og er laget med komfortabel midt av skum, som er særlig egnet til barn. Comfort madrasserien er konstruert med et innhold av lin og ull, der holder på varmen og transporterer fukten bort.


Madrassene er vendbare, således at ullsiden varmer, mens hørsiden er mere ventilerende. JLY Bedside Crib med BabyDan Madrass Comfort 40x8 Gr. Fri frakt Oeko-Tex.


Träumeland Madrass Easy 70x140.

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Madrassen har et madrasstrekk med glidelås, som gjør det enkelt å ta av trekket for vask. Du finner også andre Møbler produkter fra Baby Dan hos Lekmer. Sammenlign tilbud på Madrass fra flere nettbutikker, les produktvurderinger, produktinformasjon og kjøpsguider før du bestiller 70x1cm. Kjøp Babydan hos Babyshop.


BabyDan er inspireret af børnenes naturlige nysgerrighed og spørgsmål, der giver dem mulighed for at lære, forbedre og udvikle. BabyDan produkter skal derfor være spændende, praktiske og sikre. BabyDan tager deres ansvar som producenter alvorligt, og skaber løsninger både du og dit barn kan være 1 trygge ved. Denne herlige madrassen har en skumkjerne av memoryskum i det øverste laget, som gir optimal komfort for barnet ditt.


BabyDan Airlux madrass til juniorseng med Antibakteriell behandling. Inkluderer en kokosnøtt innsats, bokhvete og et avtagbart deksel. Dobbeltsidig madrass.


Vändbar comfort madrass från babydan med en kärna av skum och bomullsöverdrag. Ena sidan har ett lager av ull som håller värmen och andra sidan ett lager av lin som transporterar bort fukt och ventilerar madrassen. Hos Lekmer hittar du Baby Dan Madrass , Comfort , 70x1cm.


BabyDan Manhattan är en mjuk och fin madrass som kommer att göra BabyDans Manhattan-juniorsäng till en fröjd att sova i. Mått: Bx L1x Hcm. Hver eneste madrass overholder de strengeste sikkerhetsstandardene på markedet.

I tillegg er de faste og slitesterke, har god luftsirkulasjon og de fleste har trekk som kan vaskes i maskin. Velg riktig madrass til baby og barn her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg