tirsdag 6. desember 2016

Barnevogn duo

De fineste barnevognene og utstyret - Lynrask levering på sprell. Sjekk ut vårt store tilbud av flotte leker og inspirerende barneromsinteriør! Finn din barnevogn hos Barnas Hus - Vi hjelper deg gjerne!


Se barnevognene som er best i test! En duovogn er en vogn som kan brukes fra barnet er nyfødt og som stort sett kan brukes til barnet ikke trenger vogn lenger. Duovogner kommer med en babybag og en sittedel, ofte kalt sportsvognssete.

Velg barnevogn blant kjente merker som f. Vi har barnevogner i alle prisklasser. Stokke, Easywalker, Maxi-Cosi, Quinny og 4ME. Når den første duo - eller kombivognen du har kjørt barnet ditt rundt i, begynner å føles litt for stor og klumpete, kan det være på tide å bytte til et litt smidigere alternativ. En kan også velge å bruke en vendbar sittevogn som ekstravogn for å komplettere en større, mer solid duovogn. BARNEVOGN TIL BABY OG BARN.


Mye tid brukes derfor på å finne den rette barnevognen. Britax Go passer veldig bra som barnevogn på tur med sin flotte rull og lette styring, og den klarer også lettere terreng. Med terrenghjulene på tar den seg fram overalt.

Britax Go har blitt en klassiker av en barnevogn , og med tanke på hvor vellykket modellen er tror vi at den har kommet for å bli i lang tid framover. Vi har stort utvalg av barnevogner og triller som passer for enhver familie. Her finner du også barnevogntilbehør, generelle tilbehør, babybeskyttelse og alt annet du kan trenge for å komplettere din vogn til det fulle. Velg de tilbehørene som passer til din barnevogn. Kjøp allt for baby och barn!


Levering uten toll og mva! Angerrett i dager och fri frakt over 9Nkr. Rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash på over 7brands! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer!


Holdbarhet og stabilitet er viktige faktorer å ta hensyn til når man skal velge barnevogn. Emmaljunga ønsker å tilby best mulig kvalitet til den beste prisen. Velg en vogn som har vind- og vanntette tekstiler, og som tåler det nordiske klimaet. Sjekk hvilke behov du har, slik at vognen er optimal for offentlig transport, leilighet uten heis eller ulendt terreng og mye turgåing. Oppdag Stokkes fullstendige utvalg av sikre, stilige og innovative barnevogner.


Enten du foretrekker luksus-, terreng- eller kompaktversjonen, har Stokkes barnevogner sømløs manøvreringsevne og gjennomtenkt ergonomi, samt fleksible løsninger der setene kan vendes mot forelderen eller ut mot den store verden. Abonner på vårt nyhetsbrev. Få nye tilbud og informasjon gjennom vårt nyhetsbrev.

Barnevogn - Sykkelvogn - Skivogn (Pulk )- Turvogn - og Joggevogn i ett! Her får du et sett bestående av en komplett Nordic Cab Active barnevogn , sykkel-feste og adapter som gjør at du enkelt kan feste denne på sykkelen din, ski-kit så du enkelt trekke den bak deg som en pulk på skituren, sele som gjør at du kan bruke den som trekkvogn på langturer i fjell og mark - samt joggekit som. Sjansen er stor for at du allerede har en sittevogn ( duo eller kombi), men det finnes også rendyrkede sittevogner.


Foreldre som beveger seg mye, og kanskje er ute å jogger med vognen, vil muligens ha en lett, rendyrket sittevogn. Når barnet blir litt eldre. Si - år kan det hende man vil ha en enkel sulkyvogn. Troller Polar Vinterpose Dun og Ull.


Posen leves med forlenger stykket og kan brukes for barn. Kombivogn eller duovogn? Nye serier fra kjente merker som Emmaljunga, Britax, Stokke er spekket med funksjonalitet og er ofte dyre.


Vi sammenligner prisene mellom butikken for deg, så slipper du å tømme lommeboka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg