fredag 2. desember 2016

Båredekorasjon

Stort utvalg av kondolansebuketter, kranser og båredekorasjoner. En båredekorasjon er en varm og fin avskjedshilsen. Velg mellom klassisk hvit eller sesongens farger. Se hele utvalget og bestill båredekorasjonen her.


Båredekorasjon i blandede farger.

Du er for evig i våre tanker. Send en personlig hilsen sammen med denne fargerike båredekorasjonen. Interflora har et bredt utvalg blomster til begravelse, som gir trøst og bekrefter din omtanke. Bestill en verdig avskjedshilsen her. Bårebukett bindes i hånden, med en flat bakside, siden den blir lagt langs kirkegulvet.


Fra kr 70-Laster. Det er vondt å miste en som sto oss nær - Å møte død på nært hold. Tiden etterpå er preget av mange og sterke følelser og reaksjoner.

I løpet av de første da. Garder Begravelsesbyrå, tidl. Vi er tilgjengelig på telefon.


De aller nærmeste velger kistedekorasjonen, mens andre nærstående, familie, venner, kolleger velger en krans eller båredekorasjon. Hvis du vil sende en enklere hilsen, velger du gjerne en bårebukett. Varm og frodig blomsterhilsen. Fargene er duse og båredekorasjonen har et rolig, harmonisk utrykk som utstråler varme og omtanke. Elegant båredekorasjon i hvite og grønne nyanser.


I kirken leser presten som regel kun opp teksten på båndet. Klassisk stilfull båredekorasjon satt sammen av blomster i hvite og grønne nyanser. Når ord blir fattige og symboler viktige, kan blomster på en helt spesiell måte uttrykke våre følelser. Blomster gir uttrykk for både sorg og glede. Levende blomster skaper en verdig ramme rundt et siste farvel.


Utvalget av blomster vil variere utifra sesong og tilgang. Vi har vakt timer i døgnet, og du kan alltid treffe oss på telefon eller mail. Vi prioriterer tilgjengelighet og møter deg gjerne - når det passer deg – og hvor det passer deg, - etter avtale.

Det øverste båndet bringer din hilsen, mens det nederste båndet forteller hvem som sender den. Krans, hjerte, båredekorasjon , bårebukett. En siste hilsen formuleres på sløyfene eller på kort (bårebuketter) - her finner du forslag til sløyfetekst. Delikat båredekorasjon i duse, harmoniske farger. Klemmetsby-Firing begravelsesbyrå - døgnvakt - Vi har flere lokale kontorer i kommunene Tønsberg, Færder, Re, Sandefjord og Larvik.


Vi kommer gjerne hjem til. Vi tar oss også av levering. Vi har et stort utvalg av kranser, bårebuketter, dekorasjoner og oppsatser og kan sørge for en vakker og helhetlig ramme rundt seremonien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg