tirsdag 14. januar 2020

Mensen og gravid likevel

Dattern min var mnd og da var tiden inne for p piller enn å hoppe av i svingen. Det går an å være gravid selv om man har mensen , men det er sjeldent. Bare å ta en test det! Jeg er et godt eksempel på at man kan blø, men likevel være gravid.


Spiren sitter enda, men gyn har stilt spørsmål om hvor den sitter, så her er det altså mistanke om svangerskap utenfor livmoren.

Gravid likevel altså? Ser at det er noen som opplever det, og da tenkte jeg høre om det er noen her nå som har opplevd dette. Man kan være gravid selv om graviditetstesten er negativ. Det kommer an på når befruktningen fant ste sier hun. Selv om du tester deg den dagen du forventer mensen , betyr ikke det at befruktningen nødvendigvis skjedde da du trodde.


Tidspunktet for befruktning kan variere mye mer enn man tidligere har trodd. Bang-for-the-buck-messig er LR det beste man kan kjøpe i dag, ikke bare fra Tesla men også ellers.

Gjøre en liten hestehandel og bytte ut vekten av fremre motor med mer batteri og d. Det er det overhodet ikke fra min side ihvertfall. Mitt hovedfokus er at spedbarn. Det kan være festeblødning, og ikke mensen , når det er kortere enn vanlig, og du har grunn til å tro at du kan være gravid. Ikke så kjært barn har mange navn. I det siste har mensen endelig kommet litt frem i lyset, blant annet med den blodferske norske boken om mensen.


Mensen , Tante Rø Uka, Perioden. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Du forteller at menstruasjonen har uteblitt (dager over), men likevel har fått negativ graviditetstest. Det er mulig å være gravid med negativ test, som oftest fordi man har tatt testen før HCG-nivået har rukket å stige til det nivået som gir utslag på testen.


Du kan slappe helt av. SVAR: Hei, og takk for at du skriver til ung. Jeg har testet negativt to ganger nå, men har likevel en følelse av at jeg er gravid.


Har uteblitt mens, og det ser ikke ut som den kommer heller. Skulle hatt mensen rundt torsdag forrige uke (15. sept.) og testet først hos legen på mandag (19. sept) og så idag hjemme (21. sept).

Hvis dette er tilfelle, hvor ofte skjer det? Jeg har også hørt om innbilt svangerskap, er det mulig? I så tilfelle vil jeg gjerne vite mer om dette. Menssmerter og blødning siden i går, som vanlig mens med friskt rødt blod (første mens siden fødsel i april 09).


Jeg prøver å bli gravid , men har ikke hatt mensen siden i juni i år. Har hatt uregelmessig mens de siste årene. Hvordan finner jeg ut når jeg er mest fruktbar når jeg ikke har mensen å følge.


Bruker daglig marevan. Jeg er år og er klar over at det blir vanskeligere å bli gravid jo eldre jeg blir. GRAVID , FERTILITET - myter om hvordan du blir gravid 20. Det eneste som kanskje er verre, med mindre du prver bli gravid , er nr mensen ikke. Var helt sikker p at mensen skulle komme, og er det for s vidt.


Men likevel kom ikke tante rd og testen ble positiv. Den unge moren ante ikke at hun var gravid. Har hrt at man ik har mensen om man er.


Anonym bruker skrev: At du ikke engang forstår at det handler om tendenser, og hvordan man møter barna, så håper jeg at du ikke arbeider med noe innen valgfaget ditt nå. Valgfag på universitetet? Hvor var det du fikk kunnskap om psykologi?


Dersom man går på p-piller mens man er gravid vil man som oftest få mensen som vanlig da det er en kunstig menstruasjon som kommer nettopp fordi man tar p-piller. Jeg hadde mensen for ca dager siden - men den varte bare i 2-dager. Kan jeg være gravid , og likevel hatt et par dagers blødning? Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel.


Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg