onsdag 15. januar 2020

Reiseseng alder

Kjøp reiseseng hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. I så fall vil en reiseseng være et gunstig hjelpemiddel på turen.


Moderne reisesenger er fullgode soveløsninger for barn, og de er lette å legge sammen og tar lite plass i bilen – eller på toget, for den del. Hvor lenge en reiseseng kan brukes, varierer, men mange av de klassiske modellene fungerer opp til minst tre, fire års alder.

Hvis du har tvillinger, kan du mens barna er små, la dem dele samme reiseseng , enten side ved side eller la dem sove andføttes med hvert sitt teppe. De fleste reisesenger kommer med en madrass. En unik reiseseng som er en utmerket erstatter til tunge reisesenger. Den er også like enkel å legge sammen igjen etter bruk. Sengen består av et rammesystem med stålrør.


SIKKERHET: Stødig seng med god konstruksjon. Moweo Quickfold er en praktisk og fleksibel reiseseng.

Den oppsatte sengen har smidige hjul under føttene, og passer like bra på reisen som på soverommet! Beemoo Excellence er en praktisk og fleksibel reiseseng. Excellence har en praktisk oppbevaringslomme på innsiden, og en luke med glidelås for barna som kan krype i seng på egenhånd.


De polstrede bena i aluminium gjør at reisesengen står stødig og sikkert, og gir. Den er uvurderlig for familier på farten, og kan medbringes på overnattinger og ferier. Den innovative reisesengen har madrass med dra-på-laken. Når det er dags for lek åpner du sidene med glidelåsen.


Trekk ut reisesengen til en romslig lekegrind som blir hele større enn reisesengen. Uansett hvilken seng dere er ute etter, er vi rimelig sikre på at du kan finne den her på Jollyroom. Enklere småbarnshverdag med mye nærhet.


Ergonomiske bæreseler og vippestoler, behagelige reisesenger og vugger, lekne og solide produkter til både kjøkken og baderom – vi hjelper deg med det praktiske i småbarnshverdagen slik at dere kan fokusere på det som er morsomt. BabyBjörn reiseseng light er best i test. Den er veldig enkel å montere, men det er litt trangt når madrassen skal ned i reisesengen.


En praktisk, lett og sammenleggbar reiseseng fra Deryan. Den felles opp seg selv på noen sekunder.

Passer derfor både innendørs og utendørs. Den er perfekt å ta med på langtur eller overnattinger der det mangler en barneseng. Når dagen er kommet for å flytte ut av sprinkelsenga, trenger den lille ei barneseng å sove trygt og godt i – i mange år fremover. Barnesengene våre finnes i mange stiler og farger, og noen kan forlenges etter hvert som barnet vokser. Vi tilbyr et bredt sortiment innen Barnemøbler på nett.


Er det på tide med en liten pause fra hverdagen? Dersom dere skal ut å reise, har vi samlet sammen noen produkter som kan komme godt med. Det er jo mye man må tenke på når man skal på tur med små. Er reisevognen på plass? Eller kanskje en reiseseng ? Hent i butikk er tilgjengelig på et stort antall produkter, da denne servicen også omfatter vårt Kun Online sortiment.


Butikken har ikke Kun Online produkter på lager, det må derfor forventes en leveringstid på 4-virkedager før varene er klar til henting i butikk. En luftmadrass for små barn som passer perfekt til overnattinger, reiser og til barns overgang fra sprinkelseng til litt større seng. Test av reisesenger. Reiseseng for innendørsbruk passer barn mellom 2-år.


Littlelife reiseseng ser ut som et lite telt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg