søndag 26. januar 2020

Rikshospitalet apotek

Finn nærmeste apotek på apotek1. Vår kunnskap - din trygghet. Se våre kampanjer og gode tilbud. Du kan også handle på nett. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Rikshospitalet apotek

Gode tilbu tips og råd på e-post. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Beskytt huden din i sommer med solpleie fra Vitusapotek. Nå opptil rabatt.


Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Adkomsttorget På Torget foran hovedinngangen er det forbudt å parkere, men kortest mulig stans for av- og påstigning er tillatt. På torget foran hovedinngangen er det forbudt å parkere, men kortest mulig stans for av- og påstigning er tillatt. Hos oss kan du få hentet ut medisiner på resept og kjøpe reseptfrie medisiner og handelsvarer. Du finner sykehusapoteket i vestibylen like ved hovedinngangen.


Rikshospitalet apotek

Vi befinner oss i et eget bygg ved siden av Kiwi og kaffebaren. Se nedenfor for oversikt over åpningstider og lenke videre til de aktuelle apotekene. Deres oppgave er å hjelpe pasienter, pårørende og besøkende å finne fram på sykehuset.


Kreft, kronisk myelogen leukemi (KML) kurstilbud til deg som har kronisk myelogen leukemi og dine pårørende. Vårt apotek i Oslo formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære. Vårt apotek i Oslo har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Ullernchausseen 70.


Rikshospitalet apotek

Da jeg skulle hente dem ut før ferien, var det absolutt ingen vanlige apotek som hadde inne, og for å være sikker på å få dem innen tida dro jeg til st. Gudbedremeg, håper jeg får tak i så jeg får begynt etter planen asså. Lagerstatus i apotek Kjøp varene på nett og hent de på valgfritt Apotek 1. Varene er klare for henting etter time. Rikshospitalet -Radiumhospitalet HF.


Rigshospitalet er Danmarks største hospital og fungerer som et flagskib i det danske sundhedsvæsen. Vi tilbyder patienterne højt specialiseret behandling på internationalt niveau, indenfor næste alle specialeområder. Kjøp produktet du trenger nå og hent det på nærmeste Apotekinnen time. Alle våre apotek med unntak av Sykehusapotek Skien, er stengt på røde helligdager.


Rikshospitalet apotek

Tre sykehusapotek produserer sterile legemidler på bestilling. Se åpningstiden i våre sykehusapotek. Hold inn Ctrl-tasten (Cmd på Mac). Apotek På apoteket får du kjøpt det du trenger under og etter sykehusoppholdet. Anbefalte produkter fra sykehusets helsepersonell gjenspeiler derfor vårt.


Bestill fra resept, eller finn produktet her på apotek1. Vi sender til deg eller apoteket nær deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg