onsdag 15. januar 2020

Solnedgang dikt

Trenger du et godt sitat? Når er soloppgang og solnedgang og hva er dagens lengde i dag eller i morgen? Når sola passerer meridianen (står høyest på himmelen) og asimut. Skumring og demring og tussmørke i hele verden.


Et dikt er hva det går an å gjøre med ord.

Hölderlin viser her at går an å sette intense følelser og en svært spesiell stemning og tenkemåte, inn i ord. Han gjør det på en måte som ingen har gjort før ham, ved å bryte alle regler for hvordan et dikt skal settes opp, med rim og rytme, og spesielle verseføtter. Solskinnet bragte gode nyheter i dag. Mens det fortet seg gjennom åkrer og trær.


Det hvisket først til. Lokal tid for soloppgang, solnedgang , når månen går opp ned i Oslo – Norge. Daggry og skumring samt Solens og månens posisjon. Sommertid er tatt med i beregningen.

Se i solnedgången simmande eldöar tåga imperialt över gräddgröna hav. Den må ikke forveksles med skumring, som er den tiden på døgnet da det blir mørkt etter at solen er gått ned. Solnedgang er den tiden på døgnet da solen går ned bak horisonten i vest. Innlegg om solnedgang skrevet av steinholt.


Et sted for dikt , rim og regler for små og store. Og noen observasjoner om verden rundt oss. Er det igjen problemer med bloggen min? Nå har jeg ikke gjort noe, så kanskje flere har problemer? Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning.


Inriktning: dikt och vacker utsikt, dikt om solnedgång, dikt om soluppgång, dikt om väder, en fin dikt , kärleksdikt, vacker dikt , vacker utsikt. Jag ligger på kabelgattet rökande Fem blå bröder och tänker på intet. Norske stedsnavn på Yr er hentet fra Kartverket.


Da Solen dypped flammende og rød i Bølgerne sin straalegyldne Pande og svalte der sin Reiselængsels Glød paa Veien til de morgenlyse Lande, –. En støvgraa landevei, hvor i det siste, forjætningsfulde skjær av solnedgang to mennesker vandrer mødige og triste, stilt hver for sig. Publicera novell Publicera dikt Publicera novell i bok Registrera konto Registrera ett konto på novell. Nå er kvelden kommet og det er fint å avslutte dagen med solnedgang.

Bildene er tatt av mannen min fra Nordsjøen. Og i dag hadde jeg vært sammen med mine kristne venner hvor vi hadde lært hva Guds ord sier om dåpen. At vi trenger å tro på Kristus som Guds Sønn, omvende oss og bli døpt.


Jeg vet ikke hva tid er. Poems texst and pictures. Et nygerrig syn på livet prøver jeg å lage fornuft for meg selv. Dikt , artikler og bilder.


Kanskje finner også du et gullkorn eller to i bloggen min. With a curious glimpse on life I try to make sense of it all. Samtidig kan uttrykket også tolkes som sekulariseringen av kristendommen i den moderne verden. At religion kun fremstår som et fjernt minne for jeg-personen. For seint for år siden Hvite Blonder Og Myke Karameller.


Frem med malerkosten. En solnedgang fra Trosnavåg med håp om en god natt og en rolig dag. A sunset from Trosnavåg with a hope for a pleasant night and a calm day.


Over Trosnavåg med utsikt over Karmsundet og Karmøy serverer jeg en bløt solnedgang fra i vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg