torsdag 30. januar 2020

Ving platanias

Ving platanias

Unngå å betale for mye. Tusenvis av billige reiser på FINN. Hvilke sydenturer gir deg mest ferie for pengene? Stort utvalg av hoteller. Kjapt og lekende lett å booke med.


Ving platanias

Reserver ditt Hotell i Plataniás. Sunprime Platanias Beach er vårt første Sunprime-hotell på Kreta. Hoteller er perfekt for voksne som reiser uten barn.


Det ligger midt på stranden, med gangavstand til Platanias. Vings Sunprime i Hellas ligger i populære Platanias. Med leiesykkel kommer du deg dit enda raskere og det er en fin måte å utforske hotellets hyggelige omgivelser på, både for deg og miljøet. På hotellet er det flere herlige bassengområder, og den populære stranden ligger bare noen meter unna. Bo bättre med Ving.


Ving platanias

Hotellet passar perfekt för vuxna som reser utan barn. Ting å gjøre i Platanias : Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Platanias , Hellas på TripAdvisor. Med en hyrcykel kommer du dit ännu snabbare och det är ett bra sätt att utforska hotellets trevliga omgivningar på, både för dig och för miljön. Kreta er en øy som har det aller meste.


Selv om de fleste reiser hit for å sole seg og bade, er det mye annet å gjøre. Bli med på en utflukt opp i fjellene til Lassithi-sletten hvor du kan beundre naturen og den dramatiske utsikten. Platanias har alt det som skal til for en herlig ferie – strender, sjarmerende restauranter og et variert uteliv. Velg blant sjarmerende, familieeide hotell til luksus resorter og mindre leilighetshotell, der deilige bad i Middelhavet aldri er langt unna.


Ving platanias

Runt hamnen i Platanias finns vattensporter som till exempel vattenskoter och paragliding. På stranden finns också solstolar att hyra. Stranden i Platanias. Byn Platanias har en utmärkt, dock inte så barnvänlig, sandstrand som ca 2till 3meter väster om fritidshamnen övergår till en smalare och stenigare strand.


Utflukter – Platanias Opplev mer i ferien – bli med på utflukt! Vil du være sikker på å få plass på akkurat den utflukten du ønsker, så kan du bestille her og nå. Til tross for at Platanias ikke er spesielt stort finnes det et svært utbredt tilbud av restauranter og barer. I høysesongen er det til og med en veldig populær turistby for festende ungdom.


Det finnes mange butikker i Platanias , men om du ikke finner det du er ute etter er det bare en mil inn til den større byen Chania. Det er det største og livligste av badestedene langs kysten vest for Chania og du kan neppe klage på utvalget av småbutikker, greske tavernaer, kaféer, musikkbarer og nattklubber. I Platanias er du nær det meste og har mye å velge mellom. Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester. Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre!


Apollos resor till Platanias har allt en semestrande skandinav kan önska - stränder, charmiga restauranger och ett virvlande uteliv. Välj mellan allt från charmiga, familjeägda hotell till lyxiga resorter och småskaliga lägenhetshotell, där sköna dopp i Medelhavet alltid ligger nära till hands.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg