mandag 27. januar 2020

Twee canal digital

Med TV fra oss får du en innholdsrik TV- og strømmepakke med tilgang til underholdningsportalen T-We som gjør at du kan du se programmer, film og serier på den skjermen du ønsker. Logg inn for å endre passord. Ny bruker kan du opprette nedenfor.


Vi bruker også denne informasjonen for å tilpasse annonser som er relevante for deg. Noen av informasjonskapslene er fra tredjeparter.

Få mer informasjon om cookies her. Vi ønsker alle eksisterende og nye TV- og bredbåndskunder velkommen til våre nettsider på telenor. Se TV når du selv vil med T-We. Canal Digital Kabel er nå Telenor.


Her kan du endre, oppgradere og bestille tjenester. Det betyr at du kan styre opptak som du gjør på T-We-boksen. T-Wee See og T-Wee -boksen snakker sammen via routeren din.

Med T-We-appen kan du se TV, film og serier akkurat når og hvor det passer deg - på Apple TV, mobil eller nettbrett – på hytta, hjemme eller på farten. Se direkte-TV fra de kanalene du har valgt inn i abonnementet ditt eller strøm filmer og serier du har gått glipp av fra innholdsrike arkiver. Et rimelig tilleggsabonnement som gir frihet for alle og maks effekt av abonnementet. Det har ikke alltid vært like gøy.


Sagem-årene, altså de to første modellene, var preget av trege, hakkende dekodere og evinnelig krasjing, nå senest under Liverpool-Manchester United på Sagem HD PVR-dekoderen jeg bruker på loftet. TV-grunnpakken består av ca. Usikker på hva du skal velge? Vi forstår at det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilke kanalpakker som passer for deg.


Legg igjen ditt telefonnummer så kontakter vi deg med et uforpliktende tilbud. Beklager, men vi kan ikke finne siden du forsøkte å åpne. Kanskje du har benyttet en nettadresse til en side som ikke lenger eksisterer eller at det er en feil i nettadressen du har skrevet inn. Username is required.


Jeg mottok boksen idag, og oppdaget til min skrekk at den ikke har noen trådløsfunksjonalitet. Da jeg ikke er spesielt lysten på trekke meter med ethernetkabel gjennom leiligheten lurer jeg på hvordan det kan ordnes trådløst. Det vil si at kabel-TV-abonnenter, litt over halvparten av selskapets rundt én million kunder, ikke får glede av appen.


Det jobbes med en liknende løsning for de som har kabel-TV, men noe mer om dette kan vi ikke kommentere nå, sier kommunikasjonssjef Kenneth Tjønndal Pettersen til Side3.

Jeg har et harddisk kabinett som går via USB, men den vil ikke igjenkjenne den som en USB og det skjer altså ingenting når. Men ikke hos foreldrene mine altså. Linksys trådløs router - med samme dårlige resultat.


Norges største kommersielle tv-kanal med nyheter, aktualitetsprogrammer, sport og bred underholdning for hele familien. Og i så fall hvordan man gjør det? Hei, vi har Twee pluss, men får ikke opp alternativ til å starte program forfra, eller ukesarkivet.


Vi er Norges desidert største TV- og bredbåndleverandør og investerer årlig milliardbeløp i infrastruktur og nyutvikling for å sikre at våre kunder har moderne og fremtidssikre løsninger. Er worden bij alle abonnementen standaard twee decoders in bruikleen gegeven, maar je krijgt €korting per maand als je er maar afneemt. Dan kun je ook een derde en vierde tv aansluiten voor €per maand.


Heb je XS4ALL via glasvezel? Hiermee kan een doelgroep beter bediend worden die gedurende een aantal maanden per jaar via satelliet naar tv kijkt. Het gaat om de recreatieve markt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg