torsdag 9. januar 2020

Tapasretter barn

Mine forslag til tapasretter. Jeg har tatt meg en skikkelig rundtur i egne oppskrifter, og samla sammen oppskrifter som passer som fingermat. Når jeg lager tapas tillater jeg meg å blande typiske spanske tapasretter med en rekke andre bidrag fra andre verdenshjørner. Prøv våre enkle oppskrifter på tapas som passer til både hverdag og fest.


Perfekt når du skal ha mange gjester.

Bruschetta med cottage cheese. For spanjolene er tapas like mye en sosial samværsform som mat, og de snakker ofte om å gå en runde tapas. Dette innebærer at de tar seg et glass med noe godt å drikke, og en tapasrett eller to på ett ste før de vandrer videre til et annet sted. De vil ha det kjent og kjært. Men mange av gjestene kan være både matglade og bereiste, og ønsker å kose seg med krydrete små tapasretter.


Om det er små barn i selskapet bør også de kunne spise av det bugnende bordet, og ikke bare bli servert en trist pølse i lompe. Det skal være noe for alle!

Hjelp til enkle tapasretter for barn 2-år. Tapas er supert å servere til mange gjester. Velg retter ut fra årsti anledning, hva du liker, og kan forberedes i god tid. Enkle tapasretter til høytid og fest. Tapas består av mange småretter med gode smaker som ofte baserer seg på hvitløk, chili og tomater.


Når festen står for tur, og tiden blir knapp er tapas den perfekte løsningen hvis du skal servere mat. Patatas bravas er simpelthen et must på et ordentlig spansk tapasbord. Kutt opp poteter i båter, og kok til de begynner å bli møre. Deretter heller du av alt vannet og legger potetene på litt kjøkkenpapir.


Det er viktig å bli kvitt så mye vann som mulig. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Spanske småretter, ofte servert sammen med en alkoholholdig drikk. Kan være både varm (for eksempel kjøttboller, fritert blekksprut eller potetbåter) og kald (spekeskinke, ost, oliven). Hvorfor ikke invitere venner og familie på et deilig målti der du kan være sikker på at alle finner noe de liker?


Det finnes heldigvis ingen strenge tapasregler. Når det er sagt tilhører et tapasbord uten skinke, ost og aioli sjeldenhetene.

Ost og skinke fordrer ikke annet enn innkjøp, men aiolien må du jobbe for. Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser. Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt - Studentrabatt er studentenes fordelsside. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette.


Når det skal serveres tapas er det mange retter å velge mellom. Allikevel er det lett å få hjerneteppe når det kommer til hva man skal lage. Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene.


Lettvinte tapas Tapas - eller fingermat - ser vanskelig og flott ut, men kan lages veldig enkelt. Det aller meste kan kjøpes ferdig, og er man sammen om å lage rettene, så tar det ikke lang tid heller. Helt fra Tinas barn begynte med fast føde, har hun vært bevisst på å tilvenne dem nye smaker. Forskning viser jo at barn ved mange tilfeller trenger å smake nye råvarer mange ganger før de lærer seg å like dem.


Det er nemlig ikke så mye som skal til for å trylle frem fristende munnfuller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg