mandag 6. januar 2020

Sykepleier videreutdanning

Vi tilbyr kosmetisk dermatologisk sykepleierutdanning på masternivå. Ta kontakt med oss i dag. Benytt skjemaet nedenfor. Finn sykepleier videreutdanning hvis du ser nå.


Sykepleiere kan ta videreutdanning og spesialisere seg innen mange ulike retninger.

Forskjellige utdanningsinstitusjoner tilbyr ulike muligheter for videreutdanning , men som sykepleier har du mange muligheter for fordypning. Blant disse er helsesøsterutdanningen og jordmorutdanning, i tillegg til fordypningsmuligheter innenfor forskjellige fagområder. Du kan også ta videreutdanning innenfor personalledelse.


VID vitenskapelige høgskole har en rekke attraktive studier, både for deg som er sykepleier og for andre som jobber med mennesker. Våre mange videreutdanninger innen helse finner du både ved VID Bergen, VID Oslo og VID Sandnes. Les mer om hvordan du tar utdanning som passer deg best. Besøk vår utdanningsblogg for deg som ønsker å videreutdanne deg innen kosmetisk sykepleie på deltid.


Du kan filtrere søkeresultatet ytterligere ved å velge fagområde, studiested eller utdanningstype.

Klikk på en av utdanningene i listen for å lese mer om den, og send en uforpliktende henvendelse til skolen dersom du ønsker mer informasjon. Studiet er tilpasset sykepleiere som arbeider i klinisk virksomhet med eldre som sentral målgruppe. Studiet egner seg for sykepleiere som arbeider i kommunehelsetjenesten og spesialisthelsetjenesten, for sykepleiere i fagutviklingsstillinger eller som saksbehandlere i kommunens tildelingstjenester av helse- og omsorgstjenester. Fleksible utdanninger.


En helsesykepleier er en sykepleier med videreutdanning i helsefremmende og sykdomsforebyggende arbeid rettet mot barn, unge og deres familier. Yrket het tidligere helsesøster. Videreutdanning for sykepleiere. Som helsesykepleier arbeider du for å fremme barn og ungdoms egen helse ved å styrke deres evne til å se og mobilisere egne ressurser og styrker.


Som sykepleier må du kunne lede og ta ansvar for samarbeidet. Noen sykepleiere velger å ta videreutdanning og spesialisere seg. Da kan du blant annet bli jordmor, helsesøster, barnesykepleier, anestesi-, operasjon- eller intensivsykepleier.


Du må ha autorisasjon for å jobbe som sykepleier. Sykepleiere blir bedre til å bruke fag og forskning i arbeidet etter videreutdanning i kunnskapsbasert praksis. De får også større tiltro til nytteverdien av slikt arbeid.


Norge trenger en overordnet plan for spesialutdanning i sykepleie. Medlemmer som fyller søknadskriteriene og er under videreutdanning eller masterutdanning hele eller deler av inneværende år, kan søke.

Utdanninger som tildeles stipend må ha sykepleiefaglig relevans og være fra studiepoeng til 1studiepoeng. Søknadsfrist er innen 1. Studiet vil også være egnet for sykepleiere som har videreutdanning innen sår. Viken Anestesisykepleier fast 1 stilling. Foto: Hun er UNNs eneste smertesykepleier.


Senzie Akademiet videreutdanner sykepleiere til kosmetisk dermatologiske sykepleiere. Bli kosmetisk dermatologisk sykepleier med studiepoeng - søk i dag! Våre kosmetiske dermatologiske sykepleiere , hudbehandlere og lege tilbyr en rekke nøye utvalgte behandlinger. Behovet for sykepleiefaglig kompetanse om diabetes er stort både i primær- og i spesialisthelsetjenesten.


Sykepleiere som jobber direkte med pasienter, brukere og pårørende vil ha nytte av dette studietilbudet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg