fredag 17. januar 2020

Romantiske sanger til bryllup

Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Siden de fleste av oss skal i et eller annet bryllup i sommer har vi samlet Topp sangene i en liste med videoer fra folks første dans-øyeblikk - bare sånn for å komme i skikkelig bryllupsstemning! Klarer du gjette deg frem til hvilken sang som topper listen? Sjekk ut listen og stem på din favoritt nedenfor!


Inspireret af jeres gode forslag på Instagram forleden har jeg her samlet et bud på romantiske sange til bryllup.

De kommer her i fuldstændig tilfældig rækkefølge – alle er efter min mening helt fantastiske og tidløse. Denne romantiske sang er perfekt til en bryllupssang i kirken, da sangen har et passende tempo og en smuk tekst, som din partner med sikkerhed vil værdsætte i mange år fremover. Sangen er blevet en klassiker over hele verden, når temaet siger bryllupsfest. Undersøk om sangen dere tenker på faktisk står oppført i salmeboka.


Hvis ikke, kan dere for eksempel ha den som solosang. Velg salmer de fleste kan. Lytt til sangene før dere velger.

Ser du etter sanger til vielse? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet flere sanger som passer godt til sermonien i vielsen.


Paul McCartney skal ha sagt at dette er den beste sangen som noen sinne er skrevet. Jeg har hrt den som en sang , meget vakker, min yndlingssang. Vi synger brudeparet inn med den mest romantiske sangen du kan tenke deg. Kjrlighet og bryllup - Utvalgte sitater - Siterte sitater Utvalgte sitater om kjrlighet og samliv.


Derfor får du her en top tre over de bedste kærlighedssange til brylluppet – udvalgt af Bryllup. Har dere noen sanger som er deres sanger på en måte? Vi hadde songbird og fields of gold av Eva Cassidy sunget av en solist i kirka De sangene hørte vi mye på da vi ble sammen, jeg er Eva Cassidy-fan og spilte mye av hennes musikk, og da ble de to sangene liksom våres sanger. Min far fandt på en rigtig skæg ide til min søsters bryllup.


De have mange mennesker med til maden og der var en del er slet ikke kendte hinanden, så for at bryde isen lidt, holdt min far først en tale til brudeparret og så have han taget en bog med omkring stjernetegn. Både de negative og gode sider, samt hvilke tegn der passer sammen. Eller har dere brukt dem opp til brudevalsen og inngangsmusikk?


Da står dere helt fritt til å velge sanger som underbygger stemningen dere ønsker under vielsen. Kanskje det passer dere bedre å lette stemningen med litt lun humor?

Eller velg sangen som gir alle gåsehud og en tåre i øyekroken. Etter å ha forberedt alt, fra motivet til blomsterjaktkurver, er det fortsatt spørsmål om å velge hvilken sang du skal spille for bryllupsdansen. Hvis du har et flott orkester eller DJ på dekk, kan du bekymre deg mindre, men dette er bryllupet ditt! Du vil sikkert at alt skal gå så jevnt som mulig, inkludert sangvalgene dine.


Gratis tekster ( ikke design ) til bryllup - Kopier ind i dit foretrukne tekstbehandlingsprogram eller brug vores flotte designs og få billede af din tilrettede festsang sendt pr. I forum Kom i form til bryllupet ! Sangen var kjempefin og så utrolig mye du har fått med! Ble veldig overrasket for jeg synes det ble mye du skulle forholde deg til , men du har flettet det så fint inn:).


Dette ble en positiv opplevelse for meg, for jeg var jo spent. Det var kjapt levert:). Tusen takk for hjelpen! Nå kan vi bare glede oss til konfirmasjonsdagen:).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg