tirsdag 21. januar 2020

Reflex ull

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. For ditt neste eventyr. Kjøp trygt og enkelt i nettbutikken. Velkommen til Stormberg. Gratis frakt ved kjøp over kr 800.


Se vårt utvalg her. I tillegg til klær i ren ull , har vi også et stort utvalg av plagg i ull i kombinasjon med silke, bambus eller bomull. Disse er perfekte til små barn som er sensitive til ull. SE HELE REFLEX FROST-KOLLEKSJONEN!


Mix og match fargerik ull til baby og barn. Leveringstid er omtrent 2-dager, avhengig av hvor du bor i landet. Vi gjør oppmerksom på at skoler, bedrifter og barnehager får spesielle priser. Vi har merker som Reima, Joha, Kivat, name it, Skogsta Easygrow mm. Nettbutikk som selger barneklær.


Reflex ull

Viking reflexgar består av Ull fra Sør-Amerika, Polyester, reflextråd. Det er tvunnet inn en tynn reflextråd i garnet, som reflekterer lys i mørket. Garnets bruksområdet er blant annet luer, votter, sokker og skjerf. Det kan brukes på alt av strikk. Janus bodyene finnes ikke slitt engang.


Joha har jeg bare en ullfrottè dress til å ha under utedressen og den har jeg likt veldig godt. Jo flere reflekser, jo bedre! Det gjelder alle, men særlig barna og deg som ferdes ute på mørke veier. Reflex fra Gjestal Garn refleksgarn.


Reflex ull

Det store vintersalget er her nå! Spar opp til på en mengde vinterprodukter fra denne sesongen. Merk at noen produkter kun har sesongens utgående farger på salg. Vi liker å kle småungene i ull fordi de da holder seg gode og varme i høst og vinter.


Ull innerst anbefales fordi det er varmeregulerende og puster godt. Når det ikke er vinter kan tynn ull være veldig fint å bruke og her finner du alt vi har av barneklær i ull. Godkjente og sertifiserte refleks, refleksvester og refleksprodukter.


Reflex ull

Vil du til nettbutikken trykker du her. Hvis ikke sendes du videre til vår hovedside om få sekunder. Strikk eller hekle luer, votter og skjerf som hjelper deg med å synes i mørket! Du kan også velge å bare lage en kant eller en detalj i refleksgarnet og kombinere med et annet garn i lignende kvalitet som f. Vi fører et stort utvalg av barneklær på nett. Rask levering og lav frakt.


Den var så liten at jeg trodde den ikke kunne være mer enn 80. Da blir det en tur på barnas hus i dag tidlig. Vi har brukt mye troll, som vi er kjempe fornøyd me men er så dyrt atte.


Reflex ull

Det har vært utsalg før jul her, hvor de selger billig troll klær. Ull tøy til pr del blant annet. Men de skal visst ikke selge troll i år- Så dumt.


Our aim is to celebrate the culture, history, and.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg