torsdag 9. januar 2020

Slutte å røyke app

Tips og råd for å slutte å røyke eller snuse på helsenorge. Avslutt å røyke apps er designet for å hjelpe deg på vei til å bli røykfri. Vil du slutte å røyke ? Har funnet de beste appene for å hjelpe deg på reisen din for å sparke vanen.


Disse programmene for å slutte å røyke har blitt valgt ut fra brukervennligheten av grensesnittet, deres design, brukerrangeringer, hvor ofte de blir oppdatert, og deres evne til å hjelpe. Når en app lar deg telle antall dager uten røyk, eller se hvor mye penger du har spart, så vil den få deg til å fokusere på de positive konsekvensene ved å slutte , sier Kraft, og fortsetter: – Men appen tilbyr mer enn bare statistikker.

Last ned: Kwit - slutte å røyke sigarett. Det forteller deg hvor mye tid det har gått siden du slutte å røyke , pengene du sparte og hvor mye penger du sparer på. PC, nettbrett eller mobil er alt du trenger for å bli røykfri.


Du må være motivert og bestemt på at du ønsker å gjennomføre dette. Hjelp og forståelse fra familie, nære venner og kolleger er ofte avgjørende, oppfølging av fastlege likeså. For noen vil det være viktig med god planlegging når en skal slutte å røyke , for andre er det mest riktig å kutte tvert.


Om du i dag bestemmer deg for en sluttedato 2–uker fram i ti har du god tid til forberedelser. Gj ør om på røykevane ne fram til sluttedatoen.

Av alle de som svarte at de brukte snus daglig på det tidspunktet de lasta ned appen, svarer prosent at de ikke bruker snus nå. Det er aldri for sent å slutte og røyke. Men jo tidligere du slutter, jo tidligere kommer kroppen i gang med reparasjonsprosessen.


Jeg ser på hvor mye tid har gått siden du slutte å røyke , pengene du sparte og antall sigaretter du ikke røyker siden. Røykfri, slutte å røyke hjelp. Fint at du kontakter oss på ung. Endelig, tiden er inne, du har innsett ulempene med nikotinsuget og har bestemt deg for å slutte å røyke. Det gjenstår bare å velge metode og bestemme seg for en endelig sluttdato.


Hvordan går du frem for å legge bort røyken? I denne artikkelen gir vi deg noen tips som alle fører til et vellykket resultat. Slutt å røyke på ti dager.


Men røykeslutt har mange flere fordeler, og det tar ikke måneder og år før disse fordelene kommer kroppen din til gode. Hvis du kan ta en uke fri fra jobben når du skal slutte , kan det være et godt alternativ. Mange fordeler kommer nemlig svært raskt.


Det går også ut på å skaffe seg støtte fra familie og venner, sier Denison. Det vil alltid gi en positiv helseeffekt for både deg og de rundt deg, at du stumper røyken. Les mer om kognitiv terapi på helsenett.


Bedre enn bare medisin.

Folkehelseinstituttet har sett på andelen som klarer å slutte å røyke enten ved hjelp kognitive terapier alene eller i kombinasjon med nikotinerstatningsprodukter eller røykesluttmedisiner. Den gir deg daglige heia-rop og nyttige triks som gjør endring lettere. Ikke gjør det vanskeligere enn nødvendig. Et enkelt verktøy i lomma gjør det lettere å komme i gang og holde ut lenge nok til at det går mer av seg selv.


Heia meg lar deg velge hva du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg