mandag 27. januar 2020

Tapasretter blogg

Mine forslag til tapasretter. Jeg har tatt meg en skikkelig rundtur i egne oppskrifter, og samla sammen oppskrifter som passer som fingermat. Når jeg lager tapas tillater jeg meg å blande typiske spanske tapasretter med en rekke andre bidrag fra andre verdenshjørner. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Når det skal serveres tapas er det mange retter å velge mellom.


Allikevel er det lett å få hjerneteppe når det kommer til hva man skal lage.

Prøv våre enkle oppskrifter på tapas som passer til både hverdag og fest. Perfekt når du skal ha mange gjester. Bruschetta med cottage cheese. Det finnes virkelig en dag for det meste, og i dag er det verdens tapasdag! Så her kommer et knippe av mine tapasoppskrifter her på bloggen.


Velg retter ut fra årsti anledning, hva du liker, og kan forberedes i god tid. Enkle tapasretter til høytid og fest. Julemat - Helt Enkelt.


Dette er boken Ida har gledet seg aller mest til å lage, en bok med hennes favorittjulemat.

Her ivaretar Ida julehøytidens mattradisjoner, men tenker også nytt, alt blir gjort med hennes egen vri. Du velger selv hvor mange ulike småretter du vil lage, og mange av dem kan tilberedes en dag eller to i forveien. Ja, det finnes en dag for alt!


Bli med å feire dagen ved å lage et helt tapasbord! Alle digger tapas, og det er ikke så rart. Man finner alltid noe man liker på et tapasbord. Hvordan behandler helgen dere så langt?


Her i byen har det vært maraton i dag, men jeg har isteden benyttet fridagen min på isspising med Tonje. Nå var det altfor lenge siden sist, så det var kos å catche up litt igjen. Patatas bravas er simpelthen et must på et ordentlig spansk tapasbord. Kutt opp poteter i båter, og kok til de begynner å bli møre. Deretter heller du av alt vannet og legger potetene på litt kjøkkenpapir.


Det er viktig å bli kvitt så mye vann som mulig. Jeg heter Marianne de Bourg, det er min blogg du nå leser. Jeg er en blogger, skribent og stylist som ønsker å inspirere DEG. Spanske småretter, ofte servert sammen med en alkoholholdig drikk.


Kan være både varm (for eksempel kjøttboller, fritert blekksprut eller potetbåter) og kald (spekeskinke, ost, oliven). Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige ansvar.

All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Egmont Publishing AS. Serveres som en av flere tapasretter. Tips: Ovnsbakt paprika har utrolig god smak.


Her servert som en tapasrett, men dette passer også godt som tilbehør til middag eller til grillmaten. Tapas i lange baner. Prøv også å grille paprikaen for en ekstra dybde i smaken og en herlig røkt karakter.


For spanjolene er tapas like mye en sosial samværsform som mat, og de snakker ofte om å gå en runde tapas. Dette innebærer at de tar seg et glass med noe godt å drikke, og en tapasrett eller to på ett ste før de vandrer videre til et annet sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg