mandag 20. januar 2020

Privat ultralyd jordmor

3D og 4D ultralyd. Du får både bilder og filmsnutt av ultralyd -undersøkelsen sendt til din mobiltelefon. Du kan lese mer om vårt tilbud om ultralyd her. Kurs ved Ullevål pasienthotell. Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden.


Privat ultralyd jordmor

Kompetanse som jordmor innen svangerskapomsorg, fødsel og barsel samt ultralyd fra fostermedisinsk poliklinikk og svangerskapspoliklinikk på Rikshospitalet, Ullevål sykehus, Drammen, Bærum sykehus og Bærum kommune. Ved 3D ultralyd kan en se på overflaten av fosteret, for eksempel ansikt, hender og bein. Denne undersøkelsen kan gi de vordende foreldrene en god mulighet for tidlig tilknytning til barnet. Når barnet ligger i riktig posisjon er denne undersøkelsen en opplevelse for både mor, far og jordmor. Tidlig ultralyd og fostermedisin.


Svangerskapskontroller hos lege og jordmor. Jordmor Tove Nordahl. Vi har kort venteti og er lett tilgjengelige. Klikk deg inn for å se våre priser og behandlinger.


Sjekk ut våre åpningstider her. Dette er en privat bedrift som i hovedsak utfører ultralyd av gravide. Jeg har har lang erfaring som jordmor innen svangerskapsomsorg, fødsel og barselpleie, samt i ultralyd av gravide. Vi gjør oppmerksom på at timer hverdager etter kl.


Dette tillegget vises ikke i timebookingen men legges til ved betaling etter konsultasjonen. Som jordmor har jeg mye kunnskap som kan være viktig å formidle tidlig, og dette bidrar til at den gravide føler seg trygg helt fra starten. Ultralyd – og jordmortjenester. Det er også hyggelig å ha ultralyd tilgjengelig slik at vi kan ta en liten titt på den lille, og for å sjekke leie 1 sikkert senere i svangerskapet. Trondheim, tilbyr oppfølging i svangerskap, fødselsforberedelse, prevensonsveiledning, foreskriver og administrerer prevensjon.


Vi er erfarne og engasjerte jordmødre med hver vår spesialitet. Sammen ønsker vi å tilby en helhetlig omsorg for deg i forhold til dine behov når du venter barn, og i den viktige tiden etter barnet er født. Fem jordmødre er et privat jordmorsenter der du ikke trenger henvisning. I dag får alle norske kvinner tilbud om ultralyd mellom uke og 19. Likevel velger stadig flere å gå privat for en kontrollundersøkelse i starten av svangerskapet – en tidlig ultralyd.


Det er gjerne spente førstegangsgravide som vanligvis tar tidlig ultralyd. Som privat jordmor har jeg mulighet til å følge deg tett. Du kan få komme til konsultasjon så tidlig du ønsker i svangerskapet og jeg tilbyr også samtaler før svangerskap.


Det kan føles trygt og godt å bli fulgt av samme person gjennom hele svangerskapet. D ultralyd gir først og fremst mor og far muligheten til å se barnet på en unik måte før fødselen. I tillegg kan enkelte misdannelser som leppe gane spalte (hareskår) fremstilles bedre ved 3D undersøkelse enn konvensjonell 2D ultralyd. D ultralyd undersøkelse av gravide gjøres alltid som “utvendig ultralyd ”. Ved våre klinikker i Førde møter du erfarne jordmødre som alle har videreutdanning i ultralyddiagnostikk ved NTNU. Vi tilbyr ultralyd for gravide gjennom hele svangerskapet!


Les mer om våre jordmødre i Førde, Stavanger og Bergen under. Pris for tidlig ultralyd og 3D ultralyd finner du på klinikksidene til hver avdeling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg