mandag 13. januar 2020

Køyeseng 160

Utnytt gulvplassen med køyeseng. Se utvalget vårt og gode løsninger her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem.

Sprell tilbyr det beste barneromsinteriøret - se selv her! Spar plass og gi barna morsomme lekemuligheter med en køyeseng. Sengebunn medfølger! Med køyeseng får du plass til to på plassen for én.


Med en køyeseng vil du spare mye plass, samtidig som den gir morsomme lekemuligheter for barna. Vi tilbyr både køyesenger med plass til tre og to personer, da vi også har familiekøye med en dobbeltseng med plass til to personer nederst. En liten og aktiv kropp trenger en god seng for å få ladet opp til neste dag.


Her finner du kombisenger, køyesenger, loftsenger og vanlige barnesenger.

Turid er en sikker og stabil køyeseng i en klassisk stil, som kan gjøres om til to enkeltsenger. Utforsk våre senger og finn den som passer deg best. I denne pakken har får du med en komplett køyeseng med ribbebunn, rett stige og sengehest overkøyen.


Når vi skal innrede rommene til barna våre har vi ofte fokus på at det skal være plass til å leke. Dette krever mye fritt gulvareal, og det skal også være lett å komme til med støvsugeren. Du kan også bruke køyesenger som gjestesenger eller på hytta. Dette er en spesialprodusert modell for de som ønsker brannbil køyeseng , men som ikke har så stor plass på barnerommet. Vi introduserer denne sengen med madrass-mål: 1×70.


Barnesengen er produsert i et flott MDF materiale, som gjør at sengen har en strålende finish og utseende. Sikkerhet i form av avrundede barrierer og milde kanter av møbler garanterer barnets sikkerhet under bruk. Brannbil køyeseng x 1med RATT. Stigen på siden gjør sengen praktisk og veldig enkel å komme opp i. Ratt for enkel betjening av brannbilen følger med.


Automatiske skjulte bein og sokkel er inkludert. Da er det bare å sette i gir og kjøre av gårde. Nøkkel og lås på sengemodulen.

All kjerne mm x-finer bjørk som er beiset i en gylden Måna-farge. En god måte å spare plass og kombinere flere av de praktiske møblene i barne- og ungdomsrommet, er å investere i en høyseng eller en etasjeseng. Anbefales fra år. Alle trenger et godt sted å sove! Den skal ikke være for myk, ei heller for fast.


Hos oss har vi et stort utvalg senger og madrasser, alt fra kontinentalsenger og rammemadrasser til regulerbare senger. Køyesenger og loftsenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg