torsdag 16. januar 2020

Mensen en uke for tidlig på ppiller

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Finn laveste nettpris her. Jeg er år gammel og har fått mensen en uke for tidlig.


Mensen er brun svart, nå er den blitt rød. Jeg har smerter med stikking oppover skjeden. Noe jeg ikke har hatt før, utenom da jeg hadde født min datter og hadde smerter når jeg stod og gikk.


Da fjernet de noe som de skar vekk. Tror det var en form for cyste. Det stikker når jeg går. Bruker Loette 2 Skal jeg bare hoppe til sukkerpillene,. Jeg startet på Almina p-piller i mars.


Har tatt pillene helt som jeg skal hele tiden og ALDRI opplevd den har kommet for tidlig. Kommer mensen om jeg starter opp med p-piller en uke før forventet mens ? Nettopp startet for første gang på p-piller. Fått mensen for første gang og ønsker å starte med p-piller nå!


Ved p-piller får man jo ikke eggløsning, og dermed ikke mensen heller. Som jeg vet har skjedd med mange som aldri har gått på p-piller også. Men at dette er helt normalt for de som går av p-piller etter langtidsbruk.


For tidlig menstruasjon- Bruker P-piller. Fikk også brunt utflod en uke etter mensen. Du fikk mensen litt for tidlig. Går på p-piller og har nettopp startet på mitt andre brett. Ikke tattt p-piller til tiden.


Blødninger etter å ha startet på p piller Besvart 09. Kan en bli gravid den uken en har mensen , og ikke tar p-piller ? Hvor mange år kan man bruke p-piller før man må bytte? Konsekvenser av å stoppe mensen.


Helsesøster Michelsen forklarer at hun opplever det som fornuftig å følge Helsedirektoratets anbefalinger når det gjelder langtidsvirkende reversibel precensjon (LARC).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg