torsdag 9. januar 2020

Skuffkake med sukker og kanel på toppen

Ikke kast bort tid med dumme jenter! Møt ekte kvinner i premium-dating sites. Leter du etter en sjelevenn? Utforsk et bredt utvalg trendy designs fra Kanel hos Wakakuu.


Motebransjens mest eksklusive merker.

Unikt design i høy kvalitet til den motebevisste. Smelt smøret og bland med melken. Sikt sammen det tørre. Bland det tørre og smørmelken vekselsvis inn i eggedosisen.


Hell deigen i en stor bakepapirkledd langpanne (ca 30xcm). Strø over masse sukker og kanel. Del kaken i firkanter.

Løft firkantene ut av formen med en stekespade (se tips). LANGPANNEKAKE MED STRØ AV SUKKER OG KANEL : Faller i smak hos alle. Halv oppskrift blir ca. Slå melk over og avkjøl. Pisk egg og sukker til eggedosis.


Tilsett melblandingen og det øvrige. SKUFFKAKE Langpanne til ca. Dette trenger du: dl lettmelk egg bakepulver og vaniljesukker. Slik gjør du: Visp egg og sukker. Og endelig kan jeg også dele oppskriften på landets beste skuffkake : egg.


Egg og sukker piskes til eggedosis – pisk minst minutter. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Topp med syltetøy, sukker , bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Når kaken er hevet, lag flere fordypninger i den med en finger eller pinne, dette for at smøret kan trekke litt ned i kaken.

Bre utover smøret, bland sukker og mel, strø over. Bland sukker , kanel og mandler - strø over. Stekes midt i oven på 2grader i minutter. Lykke til :) Kaken kan fryses.


Supermyke muffins med kanel og pærebiter, som er lettvinte å lage og som egner seg ypperlig som hverdagskos innimellom alt mas og kjas nå i julestria. På toppen av muffinsene er det et herlig, sprøtt lokk av sukker - og kaneldryss. Tekake er nydelig, og hyggelig at du henter frem en klassiker som ikke bør gå i glemmeboken.


Og hvis man lurer på hvordan man skal røre olje og sukker hvitt,. Sett en stor spiseskje på bakepapir. Dytt noen nøtter på toppen. Tante Margits skuffkake : Veldig enkel og meget god skuffkake. Ingredienser : 3g smør dl melk egg dl sukker ts bakepulver dl mel Kanel og sukker.


Denne uka har barna hatt hver sin avslutning i barnehagen og på den ene skulle jeg ha med kake. Ja for i dag har mor i huset bursdag og da måtte jeg jo lage en kake. Hell røren i en stor bakepapirkledd langpanne. Avkjøl, server og nyt.


Smaker ekstra godt med vanilje is ved siden. En helt vanlig skuffkake med sukker og kanel på. Dekk langpannen med bakepapir og fordel halvparten av deigen i formen, så jevnt som mulig. Rør inn vaniljeekstrakt. Lag fyllet ved å blande kanel og sukker sammen.


Kok opp under omrøring. Kremfløten piskes med sukker og røres sammen med romkremen. Legg de ene på ett fat med marengsen ned og fordel kremen over. Legg på den andre siden med marengsen opp.


Server ved den gode. Test med en spiss kniv eller trepinne om den er gjennomstekt. Hvis kaken mangler farge på toppen kan du sette den høyre opp, men da må du passe litt ekstra så den ikke brenner seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg