onsdag 28. desember 2016

Navlebrokk gravid

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Inneklemt navlebrokk forekommer hyppig hos voksne.


De aller fleste har ingen plager av et navlebrokk , men noen ganger kan det medføre lokal ømhet eller ubehag. Navlebrokk , symptom. Innsendt spørsmål ­Har et lite navlebrokk som bare plager meg ved tunge løft.


Siden det plaget meg kunne jeg få operasjon og har fått time om dager. Ble operert for navlebrokk også for snart år siden og fødte mitt 4. Tror selv brokket revnet under fødsel da jeg merket brokket ved hoste like etter fødsel. Det er nå slik at jeg gjerne ønsker et barn til og pga.


Spørsmål: Jeg har hatt en stikkende smerte i navlen ved flere anledninger, og spurte legen hva dette kom av. Han konstaterte at jeg hadde en liten navlebrokk. Hva innebærer dette?


Vil det bli verre ettersom magen vokser (jeg er nå i uke 21), og hva kan i så fall gjøres med dette? Av alle typer brokk, utgjør navlebrokk prosent. Tilstanden er vanligst hos barn, men kan også forekomme hos voksne. Et lite navlebrokk er vanligvis ikke livstruende for gravide hunder, men jo større brokk , jo større er farene På rekordtid har tobarnsmoren fått 30.


Dette skjer ofte mot slutten av et svangerskap, eller det kan skje i forbindelse med sterk vektøkning hos ikke- gravide. Jeg vet ikke om det blir riktig å sende til deg, men håper du kan hjelpe med svar, evt. Jeg er år, gravid i uke og har hatt navlebrokk siden rundt uke 13.


Det var vondt akkurat første dagen, sånn jeg oppdaget det, men siden da har det ikke vært noe smertefullt, bar. Omsorg for en gravid katt bør ikke kreve for mange justeringer. Hvis katten din er gravid , kan du ikke alltid vet dette i begynnelsen, men i løpet av den andre måneden av svangerskapet kan du merke kattens mage er oppblåst litt, og katten kan virke mer sliten. ORIGINAL: beapiatror det er det jeg har jeg også, har noen helt forferdelige smerter. Det er bare fint at du spiser en del fiber, og dette vil nok ikke påvirke et eventuelt navlebrokk.


Derimot vil alt som øker trykket i bukhulen, kunne gjøre at det kommer fram. Gravide kvinner bør sørge for at kjøtt er ferdig kokt før du spiser. Det er best å unngå matvarer som må varmes i mikrobølgeovn mens gravid. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel.


Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Sønnen min har adhd. Han fikk sine to første tenner da han var mnd. Han krabbet da han var mn og gikk da han var 12mnd.


Han pratet veldig tidlig, og brukte flere ord pr setning da han var to. Han var alltid bli men han sov ca 4-timer i døgnet da han var ett. Og hva er sjangsen for at babyen får det?


Broken er vanligvis smertefri og kommer tilbake etter fødselen. Bare hvis navlebrokk under eller etter graviditet er smertefullt eller misfarget, må lege haster konsulteres. Min ble omtrent utsletta på slutten av første svangerskap.


Stakk ikke mye ut, men litt. Hadde faktisk mye mindre mage den gang en første gang. Nå er den fremdeles innover, men ser ut tkl å poppe når som helst Tror alt er normalt. Når kroppens vev eller et internt organ spretter ut av sin normale plass i kroppen, kalles det en brokk. De oppstår når en del av tarmen presser gjennom et svakt punkt i bukveggen, forårsaker en bule.


Så, i år nå, har jeg vært plaget med navlebrokk. Fikk det etter forrige graviditet. Den er ganske stor, og ofte smertefull. Jeg har fortalt dette mange ganger til leger både på legesenter og sykehus. Nå endelig etter år fikk jeg innkalling til operasjon.


Men nå er jeg gravid , uker, så de ville ikke gjøre det da. LES OGSÅ: Crohns sykdom Årsak til brokk. Tarmen har presset seg gjennom et sted hvor bindevevet og musklene har hatt et svakt punkt.


Det kan skje i lysken (lyskebrokk), høyt oppe på framsiden av låret (lårbrokk), i navlen ( navlebrokk ) og gjennom et operasjonsarr (arrbrokk).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg