fredag 30. desember 2016

Bryllupsplanlegging blogg

All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Egmont Publishing AS. Vi har satt sammen en sjekkliste for bryllupet og bryllupsfesten, som tar for seg planlegging av bryllupet et år i forkant og frem mot den store bryllupsdagen.


Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige ansvar. Siden jeg selv jobber i en brudesalong er det ingen hemmelighet at kjolen er den viktigste delen av planlegningen til mitt bryllup. I går stakk Morten Ulrichsen og jeg innom hos vår felles venninne Hilde Kyllo igjen.

For de som ikke kjenner Hilde, så er hun en kjent trenings- og kostholds- ekspert. I tillegg er hun blogger (Bondefrøken), bonde og småbarnsmor, men en ting har manglet i livet hennes. Husk at det lønner seg å starte bryllupsplanlegging i god ti noen kirker og selskapslokaler er mer populære enn andre. Tidspunkt for bryllup er svært sesongbetont, og presset øker på årstider da alle skal gifte seg. Bryllupsplanlegging i god tid før den store dagen er helt avgjørende for et vellykket bryllup.


Her har Ida på seg en Watters Wtoo Lenora (1kr.) Denne modellen kan leveres både med og uten strass og kommer også i andre fargenyanser som champagne og blush. Brudekjolen kan vanligvis leveres på ca. Nå er det år og måneder igjen og jeg begynner skjønne at bryllup krever MYE planlegging og en del penger.

Vi har fiksa oss lokale og bemanning til selskapet, sminkør og frisør og en kjole er kjøpt. I dag e det faktisk BARE mnd(!!) igjen til den store dagen. Mitt navn er Trine Askheim, og jeg skriver bloggen Trines Gleder. Endelig kan vi dele en morsom nyhet med dere. Hotel Continental i Oslo!


Seminaret ledes av den fantastiske bryllupseksperten Marianne Jemtegård og vi har fått gleden av å være Co-hoster! For en liten stund siden var vi i møte med Fredrik Boerenstam og. Med fire barn i hus er det ikke enkelt å få til all verden, men jeg passer på å benytte meg av de få minuttene med stillhet i mellom slagene. Sans for Bryllup er en brudebutikk med alt du trenger til brud og gjest, både brudekjoler, slør, hårpynt, sko, smykker og selskapskjoler.


Vi holder til i hjertet av Lillehammer, og tilbyr ellers alle varene våre for sending i nettbutikken. Thomas og jeg skal til sammen være forlovet i nesten to år, så jeg har hele tiden tenkt at jeg har så good tid. Og jeg har egentlig det også. Hvis budsjettet deres tillater det så arranger en forlovelsesfest.


Prøv å nyt det å være forlovet og gleden over at det kommer et bryllup, før dere starter med for mye bryllupsplanlegging. Det kan bli mye stress og mas rundt planleggingsfasen av et bryllup, så ta anledningen nå i starten til å nyte kjærligheten uten alt stresset. Så bryllupsplanlegging har det ikke blitt så mye tid til.


Jeg har jo veldig mye planer om hvordan jeg ønsker at bryllupet vårt skal være, men det har vært altfor kort tid til å planlegge.

Da vi ble forlovet i februar hadde jeg virkelig ingen anelse om hvor stort prosjekt det er å planlegge et bryllup, så jeg kastet meg ut i det bare. Da var Januar over for denne gang! Tiden går virkelig så fort, og selvom jeg har ligget syk halve Januar, er jeg endelig på beina igjen og kan begynne å leve igjen.


Vi anbefaler alle som er inne i den spennende tiden med bryllupsplanlegging å melde seg på bryllupsmessene. Book ditt drømmebryllup hos Dömle Herregård.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg