torsdag 29. desember 2016

Babybay madrass

Babybay madrass

Finn madrassen som passer kroppen din og budsjettet ditt best. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


Babybay madrass

Få varene levert hjem. Hos oss finner du et bredt utvalg av madrasser til meget god pris. Sov bedre med en nye madrass. Madrass til Babybay original bedside crib.


Klassisk bomullsmadrass til Babybay Original. Stort utvalg av merker Gratis frakt fra 500kr Kjøp online nå! Original classic Søvn, svette og tramping, - en babymadrass må tåle det meste.


Skumkjernen i babybay madrassen og det myke bomullstrekket lager et fantastisk mikroklima for den lille: Luften sirkulerer på en optimal måte for å passe på at babyen ikke blir for varm. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Lett å løsne og kan vaskes på grader. Stoffet er godkjent i henhold til Øko-Tex Standard 10 klasse det vil si garantert uten skadelige stoffer.


MADRASS og SENGEKANT. Et genialt produkt til den nybakte mor! Den nye babysengen BABYBAY kan fastmonteres direkte til alle voksne senger og tilpasses i høyden, så barnet lett kan legges over til mor uten å bli avkjølet eller våkne helt.


Dette gjelder spesielt når barnet blir eldre og beveger mer på seg. Babybay Bedside Crib har en måneformet sengebunn, som betyr at man må kjøpe merkets egen madrass for å få en perfekt passform. Over tid har skruene som holder sengens haker spent mot foreldrenes seng, hatt en tendens til å synke noe og må derfor kanskje strammes nå og da. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Denne babysengen kan fastmonteres direkte til alle voksne senger og tilpasses i høyden, slik at barnet lett kan legges over til mor uten å våkne helt eller bli avkjølt. Babybayen kan også fastmonteres på rammemadrasser, idet beslagene kan vendes, og dermed. Passende madrass med luftehull og bomullstrekk følger med.


Mjuk och skön madrass som passar till sängen från Babybay. Sengen kan festes til hvilken som helst foreldreseng og. Med yttertyg i 1 bomull. Yttertyget är avtagbart och kan tvättas i 40°C. Det følger med spesialbestilt madrass med mål som passer perfekt i bunn- i tillegg til en god kvalitets madrass over og en overmadrass.


Det har aldri blitt ligget direkte på madrass da baby har ligget på skinn og i babynest, så madrasser er som nye. Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene.


Babybay madrass

Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg