mandag 5. desember 2016

Hvor lang tid tar det før man ser resultater av trening

Jeg tror det er et resultat av trening , regelmessig over lang tid ,. Huden virker også slapp, vil den kunne bli bedre av trening , eller må jeg til pers med dyre kremer? Hvor fort kan jeg se resultater ? Tenk gjennom hva du vil oppnå. Vær realistisk med tanke på hvor mange økter det er mulig å få til i uken og hvor lang tid det vil ta å nå dit du vil. Du må være innstilt på at det i perioder koster en del å holde deg i gang, men det er definitivt verd det , sier Døhli.


SVAR: Hei Takk for spørsmål! Så flott at du har kommet i gang med trening ! Det er lurt som du gjør, å trene litt forskjellig, både på tredemølle, romaskin og sykkel. Det er også fullt mulig å dra fra trening uten å føle deg som en pleiepasient den resterende delen av dagen. Dette er utfordringen.


Det er fordi svaret kan spille en rolle når det kommer til det å være utholdende. Dersom dere vil ha raske resultater , så er dere de type menneskene som ikke har riktig treningsmotivasjon. Dere kommer mest sannsynlig til å gi opp og slutte når dere ikke får resultatene så raskt som dere håpte på. Stort utvalg av Lang.


Alle varer på lager! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer! For menn, kvinner og barn! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko.


Tilfeldig trening gir tilfeldige resultat. Innen trening blir dette benevnt som treningsprinsippet tilpassning. Det betyr at vi blir mer effektiv i utførelsen av en bevegelse om man gjentar den over lang tid. Ser man kun på kvinnedeltagelsen er det likevel flere som brukte mellom 4. Stockholm Marathon er det også flere som brukte mer enn 4. London Marathon er det løpet som har størst hale med så mange som av deltagerne som brukte mer enn 4. Slik får du progresjon og resultater.


Benedicte Andersen hadde en tøff tid etter at det ble slutt med kjæresten og samboeren. Det kan ta lang tid å bearbeide kjærlighetssorg, sier psykolog Sissel Schaller. Prøv å ikke bekymre deg for hva skalaen sier, men vær oppmerksom på hvordan klærne dine begynner å henge annerledes. Les seernes råd mot. Supersett er en fin metode for utvikling av muskelmasse, spesielt dersom du har dårlig tid.


Forklaringen på dette er følgende: når du trener to øvelser på rad med ingen pause mellom, vil det redusere hvor tunge vekter du kan håndtere. Det vil nok ta litt tid før du ser resultater på kroppen din. Jeg måler også med målebånd annenhver dag, og veier meg en til to ganger i uka. Orker ikke å gjøre så veldig mye med maten enda.


Med et slikt fokus, så glemmer man utseende litt, og plutselig ser man at wow,- her har det jammen skjedd ting :).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg