tirsdag 17. mai 2016

Tørre vitser

Vitser av det tørre slaget. Tørre vitser er vel også morsomme? I alle fall hvis man syns tørre vitser er morsomme! Derimot om man syns tørre vitser er - tja, tørre - blir det kanskje ikke så morsomt? Vel, her er er det både morsomme og tørre vitser om hverandre.


Det er vanskelig å skille.

Så lat som alle er tørre vitser. Følg nøye med nå, 00 dette ser kansje ut som en vanlig koffert, men hvis du trykker på denne knappen så kommer det et håndtak ut,og du kan trille den. Her finner du de tørreste av de tørre vitsene vi har klart å finne. Har du noen egne tørre vitser å dele, bruk gjerne skjemaet nedenfor til å sende dem inn! Leter du etter tørre vitser ? Da har du kommet til riktig sted.


Hørt om den ene sandhaugen som ble skuffa over den andre? Er du glad i vitser og god humor? Sjekk ut humoristiske bøker hos tanum.

Gorilla skrev: Man kan fort bli stresset, ja, når man har delt litt mer enn man tenkte over akkurat der og da. Forstår godt hvordan du har det. Sosial prat og humor. Ekstremt tørre vitser!


Duftavsommerregn skrev: Da må du kommunisere med vedkommende om dette faktisk er tilfellet! Har forutsettningen forandret seg utifra det du forteller, noe det faktisk ikke hadde gjort. Om ikke er jeg enig med deg. Men det er jo ikke slik det virker som.


Mer galskap fra det norske teamet bak Manual Samuel. Podkast: Fargebilder er mer enn det vi ser på skjermen og i avisen. De beste korte og tørre vitsene Norge har å by på! Gi meg alt det beste av korte og skikkelig tørre vitser ! Hvilket dyr i havet er mest opptatt av sikkerhet? På denne siden har vi samlet en rekke morsomme, korte vitser.


Pøh, og den tror du jeg går på. Mange av disse er morsomt tørre vitser. Skulle tro man var i ørkenen. På utkikk etter en ekstremt tørr vits?


De er ikke så tørre som Sahara, men det er ikke veldig langt unna.

Her har du et knippe korte tørre vitser. En splitter ny video hvor jeg forteller noen tørre vitser ! Eller tørrlatter, hvis det er noe som finnes. Få deg en GOD latter med Geirs tørre vitser ! Vi liker dem uansett! Hør Geir lese vitsene selv.


Jensen varsler norsk skatt for IT-giganter. Robot til Jupiter-måne: Skal kjøre på undersiden av isen. Leser du noe du kommer på et morsomt ordspill eller en tørr vits til, siterer du og poster her.


En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper. Et par uker senere var svensken hos legen igjen. Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen. Nedenfor finner du et stort utvalg frekke vitser og grove vitser. Vi har samlet mange gode og morsome grove vitser , og vil veldig gjerne lære flere.


Del dine grove vitser ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg