tirsdag 31. mai 2016

Søte kallenavn på spansk

Også, det inneholder morsomme spanske kallenavn for gutta, som er mer moro enn den typiske pet navn. Innholdsfortegnelse. Han er opprinnelig nederlandsk, så det var en del nederlandske kallenavn. Eller vaniljen min.


Fordi vi fant ut at det var noe vi begge elsket =D Også kalte han meg Schnutzkiputzki.

Er visstnok et tysk ord. Kallenavn etter utseende eller væremåte – Bolla. Men hun var selvfølgelig ikke bollete da hun kom til verden, eller nå – for den saks skyld. Men det har bare blitt hengende igjen.


Kjendisene sine valg av hundenavn kan være en en fin måte å få inspirasjon til et morsomt og kult navn til din nye hund. Jo, kjendiser vet jo som regel hva som er kult og trendy. Her er noen søte kallenavn for bestemor og bestefar!

Den spanske varianten av Antony, søte kallenavn , inkluderer Tonio. Sebastián - Populært i Spania, betyr dette latinske navnet ærverdig. Vi liker spesielt det søte kallenavnet Seb. Felipe - Et kongelig spansk navn som gjør et søtt og eksotisk alternativ til den mer tradisjonelt engelske Philip. Delstaten Texas har ikke et offisielt kallenavn.


Den første staten kallenavnet Texas er The Lone Star State. Tror søte jenter slipper unna - DN. Søte kallenavn på jenter 30. Hun er seff søt, men ser egentlig ut som en helt vanlig jente.


På scenen er Paramore-sjefen Hayley Williams dog en nydelig, knalltøff, perfekt poppunk-prinsesse, og ikke minst en helt unik, karismatisk underholdningsmaskin som knuser de fleste av sine eldre, mannlige kolleger. Dette er en liste over populære navn. Nytt svensk elg-TV.


SVTs nye sending om elg på vandring vil vare fra 15. Den stora älgvandringen i fjor hadde tre millioner seere. Her er et annet spansk navn som brukes mye i Filippinene.

Nenita er populært, ikke bare i Filippinene, men også i andre engelsktalende land. Nina ville lage et fint, men litt vanlig kallenavn for Nenita. Lilibeth: Navnet Lilibeth er laget ved å kombinere de engelske navnene, Lily og Beth.


Ronaldinho dro fra klubben etter sesongen, og Messi ble tildelt trøye nummer 10. Hvis folk kjenner deg som en dristig og energisk person, kan du velge gangster navn som 'Crazy' og 'Wildo'. Det betyr liten jente.


Hvis du ser søte , The Pretty Boy vil være et passende navn for deg. Prøv den søte Malagas vin. Virket som om du snakker om kallenavn som snuppa, prinsessa o. De ordene går jo for det en vil, også en del intern humor, men er enig i at russerne har et mye rikere språk. Når det kommer til or bøyninger og det meste annet.


Tenkte på ting som snuppa osv. Selv om det kan hende spansk , har det faktisk tyske røtter! Et gammelt kongelig navn, det har også mange kallenavn alternativer som Al eller Rick.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg