tirsdag 3. mai 2016

Emmaljunga nxt90 søskenvogn

Kjøp søskenvogn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Justerbart fjæringssystem gir vognen fantastisk trillekomfort.


De første seks månedene bruker du den lune og romslige babybagen (selges separat). Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen på nettstedet vårt.

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. NXThar ergonomisk sittedel. Vurderes solgt, då behovet for vogn er endret. Veldig fornøgd med vogna. Tek liten plass sammenligna med andre søskenvogner.


Har både ergonomiske og flat del, då vår minste likte best flat del. Kan følge med stelleveske om ønskelig. Har fleire bilete om det er av interesse, ta kontakt.

Her har ein mulighet til å bruke vogna som både singel og. Understell og liggedel har lik utforming for begge varianter. TVILLINGVOGN OG SØSKENVOGN. Tvillinger eller søsken i ulik alder - vi har vognen som passer for deres barn! Sportsvogndelen har mulighet for full liggestilling med god romslighet.


Følg nøye instruksjonene som følger med. Stort utvalg av kjente, testet og godkjent søskenvogner og tvillingvogner. Rask levering tollfritt fra Sverige.


Håndlaget i Sverige med et rent, skandinavisk design og miljøvennlig materialvalg. Utstyrt med store svingbare hjul, justerbar fjæring og mange praktiske sikkerhetsfunksjoner. Lillemann trives godt oppi den også.


De svingbare hjulene foran kan låses for behagelig trilling på rette strekker, og hjulene kan enkelt tas av, Feks ved transport i liten bil. Vognen har en ny, trendy design med svingbare forhjul som kan låses. Dessuten har vognen justerbar håndtak og romslig varekurv.


Vi var superfornøyde med bagdelen i vinter. Ja, vognen ble tyngre å trille etterhvert, men med litt smøring ble den god som ny. Jeg vil også si at ryggen er litt kort.

Denne kan forlenges med en addon til 3kr noe vi vurderer. Emmaljunga NXT er nye generasjonens barnevogn. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Kjøpt brukt på Finn i august i år.


Selges pga bagdelen er for liten for vår gutt nå. Ellers en strøken og fin vogn. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Er det noen som kjenner til denne vognen?


Sønnen vår er maks år når neste kommer og jeg skal ha begge hjemme i permisjon, så trenger søskenvogn. Blir det trangt for eldste? Hvordan er denne i bagasjerommet? Alt innen barneutstyr.


Kvalitet til rett pris. Trygg handel både i butikk og nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg