fredag 6. mai 2016

Lønn vikar barnehage 2018

Se ledige stillinger i barnehage her! Flere hundre ledige stillinger. Registrer din CV i dag. Manpower-kontor her. PBL har inngått tariffavtale med Delta.

Denne avtalen gjelder for Deltas medlemmer som er ansatt i disse barnehagene. Her finner du det du trenger å vite om for eksempel tariff, lønnsoppgjør, tariffavtaler, pensjon. Lønn og rettigheter for ansatte i ideelle barnehager Avtalen forhandles sammen med seks andre avtaler med Virke, kalt HUK-området (Helse, utdanning og kultur). Dessverre er det ikke slik. I barnehagen vi har barna våre er det to ganske voksne assistenter og de får tilrettelagt og dekket via jobb å ta fagbrevet.


Utdanningsforbundet arbeider derfor for å sikre medlemmer en tariffavtale. Som barnehageassistent jobber du i barnehage. Sammen med de andre ansatte er du med på å gi barna en trygg og god barnehagedag.

Lønna er omtrent den samme i kommunale og private barnehager. Jeg er straks ferdigutdannet barnehagelærer, og har jobbet litt som ringevikar i kommunal barnehage i Oslo ved siden av studiene. Jeg er år og hadde ikke erfaring fra barnehage fra før. Jeg har ca 18- kr per time i lønn.


Eller muligens ta barne og ungdomsarbeider-faget på skole og begynne som lærling i barnehagen , og på sikt ønsker jeg å ta bachelor som barnehagelærer for å få en høyere utdanning. I vår administrasjon arbeider det førskolelærere og andre med erfaring fra barnehage på sentrale Østlandet. En vikar fra Ressursen er noe mer enn en vanlig vikar. PVS leverer vikarer til barnehager og skoler i store deler av landet.


Vi er stolte av at. Pedagogisk VikarSentral AS. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Kortsiktig eller langsiktig -vi hjelper deg å finne dyktige vikarer raskt!


Hvis du er under år får du ofte mellom ti og tretti prosent lavere lønn. De barnehagene jeg kjenner til vil bare ha folk med fagbrev ansatt. Det er ikke adgang til å ta med seg en dispensasjon fra én barnehage til en annen barnehage.


I dag har jeg vært på jobbintervju hos Adecco og fått jobb som Barnehage assistent.

Jeg ble så glad da jeg fikk jobben at jeg glemte helt å spørre om lønn. I tillegg har jeg et barn på snart år. Har faste utgifter på i minst 12. Forventet ikke noe spesielt, men kan sammenligne med at samme ansinnitet i butikk er 129kr pr.


Men lønna var ikke av betydning for min del, som sagt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg