fredag 20. mai 2016

Sangenic tec refill

Sangenic tec refill

Lei av lang kø på apoteket? Bestill Sangenic fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Gratis frakt fra 6kr.


Finn laveste nettpris her. Film i mange lag som gir uslåelig luktbeskyttelse og dreper av bakterier. Ny versjon med sitrusduft og mere refill ! Refill til Sangenic bleiebøtte som holder i opptil måned per refill.


Sangenic (Tommee Tippee) Refillkassett er designet spesielt for bleier og annet sanitetsavfall. Beholderen rommer til inntil bleier, og oppbevarer bleiene på en praktisk for å spare antall turer ut til søppelkassen. KRRpyT This nappy bin has been a fantastic buy. This is perfect to get rid of a stinky nappy in a quick manner without going outside.


Sangenic tec refill

Denne refillen har en avansert flere lags anti-bakteriell film dreper av bakteriene ved kontakt, deretter stenges bakteriene inne og motvirker dårlig lukt. For maksimal hygiene fortsetter filmen å drepe bakterier også etter at bleien kastes i bøtten. Uslåelig på lukt - enkel i bruk. Disse bøttene er nette og fine og tar ikke opp for mye plass ved siden av stellebordet.


Og den velkjente lukten som de fleste foreldre nok kan nikke gjenkjennende til, ja den er fra og med nå en saga blott! Så ta en titt, vi fører gode og populære merker som UBBI, Sangenic og Korbell! Vi selger så klart også refillposer. Refillen settes i toppen av beholderen og man trekker ut plast fra denne for å danne en hygienisk pose for bleiene. Sangenic Tec bleiebøtte stk refill inkludert i bleiebøtten stk ekstra refill.


Sangenic tec refill

Du finner også andre Stell og helse baby produkter fra Tommee Tippee hos Lekmer. Universal refillkassett til Sangenic bleieavfallssystem. Sangenic TEC lugtfri blespand - Hvid Med denne Sangenic TEC blespand i hvid er det slut med lugt på værelsetDenne blespand er verdens mest solgte og det er med god grund.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sangenic refil til Tec bleiebeholder består av 3pk refillkassetter Refillkassett har duft av sitrus å rekker til å pakke inn ca 1barnebleier (avhengig av størrelsen) og den antibakterielle filmen dreper hele av alle bakterier ved kontakt. Plastfilmen pakker bleiene individuelt på bare noen sekunder, slik at du kan bruke mindre tid på. Refillkassett rekker til å pakke inn ca 1barnebleier (avhengig av størrelsen) og den antibakterielle filmen dreper hele av alle bakterier ved kontakt.


Sangenic opereres med en refillkassett som inneholder en plastfilm som rekker til ca måneds forbruk for ett barn. Dette gir Sangenic en viktig og avgjørende fordel. Hindrer lukt og spredning av bakterier.


Søk etter sangenic refill på Kelkoo. Sammenlign tilbud på sangenic refill fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Det unike prisvinnende Sangenic systemet pakker inn og forsegler hver enkelt bleie, og er detn mest solgte og populære bleiebeholderen over hele verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg