tirsdag 17. mai 2016

Manager revisjon lønn

Oppdrag og regnskap for konsulenter, frilansere. Samling av de viktigste av lover, forskrifter og regler. Mange revisorer jobber i små, mellomstore eller internasjonale firmaer som tilbyr revisjon og rådgivning til revisjonspliktige foretak. Du kan også drive eget selskap.


Noen her som jobber noen av konsulenthusene eller i de fire store? Hva blir har dere i grunnlønn, og hva slags bonusordninger har dere? Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging – og en fleksibel og variert arbeidsdag.


Her får du lønn mens du studerer. Oversikten viser også at det fremdeles er store forskjeller på lønn for menn og kvinner. Mens gjennomsnittlig månedslønn for kvinner i alle sektorer, altså både i kommune, privat og statlig sektor, var 40. Revisjon er mye mer spennende enn det høres ut som, men jeg ville satset på å jobbe i ett av de store selskapene, dersom du er dyktig nok til det.


Mvh Mann, Siviløkonom NHH, MRR BI, Revisor i én av de fire store. Lønnen omfatter avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonus. Overtidsgodtgjørelser er ikke medregnet.


Det kan være store lønnsforskjeller i de ulike yrkene. Hvis du har ansatte må du betale skatt og arbeidsgiveravgift på lønn før den 15. De ansatte har også krav på et årlig sammendrag av inntekt, fradrag og trekk innen 1. De som ligger oppunder mill vil jeg tro er partnere eventuelt driver for seg selv. Man blir ikke vannvittig rik av å jobbe som revisor, men hvis man skifter over til næringslivet etterhvert så er lønningene litt anderledes.


CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). En fjerde sier at mangel på gode rollemodeller forsterker den onde sirkelen med mangel på kvinner i revisjon. Når kvinnelige medarbeidere ikke har eller bare har noen få kvinnelige partnere å se opp til, virker veien fra medarbeider, til manager og deretter partner, lang. Den ideelle rollemodellen er forskjellig for kvinner og menn.


Etter tre års praksis og en videreutdanning i Regnskap og Revisjon (master), får man tittelen Satsautorisert Revisor, og lønnen hopper opp til rundt 600. I denne bransjen er det vanlig at selskapet du jobber for finansierer videreutdannelsen med lønn under tiden du er permitert for å studere. Du må nesten være mer spesifikk, hvilken bransje, hvor stort selskap, hvor mange ansatte osv. Det sier seg selv at en Office manager i en familiebedrift med ansatte i en bygd innafor dalstroka, som kun leverer begrenset antall produkter til kommunen ikke har den samme lønnen som en som bor i Oslo, bedriften har 3ansatte, leverer produkter på tvers av alle kundegrupper og i hele verden.


Manager er en (engelsk) yrkestittel som brukes om personer som kontrollerer eller administrerer en hel eller deler av en virksomhet. Tittelen sees gjerne brukt i forskjellige sammensetninger, spesielt i internasjonale virksomheter i formen sales manager , marketing manager osv. I tillegg kan ytterligere ett årsverk praksis fra Riksrevisjonen, kommunal- og fylkeskommunal revisjon og skatterevisjon godkjennes etter en konkret vurdering. I slike vurderinger vil det legges vekt på om praksisen har omfattet revisjon eller ettersyn av skattepliktige, regnskapspliktige og merverdiavgiftspliktige foretak.


BDO er ledende innen revisjon , regnskap, rådgivning og advokattjenester i Norge. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter i offentlig og privat sektor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg