mandag 16. mai 2016

Reflex vognpose vår

Relevante fordeler i småbarnstiden. Barnas Hus butikk her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp vognpose hos Babyshop. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Fordelen med en mini- vognpose er at passformen rundt den nyfødte i bil og barnevogn blir bedre. En stor vognpose kan føles veldig klumpete i liggedelen. Ulempen er at brukstiden er kort – maks.


Varm og lun dunpose fra Reflex med bunn i vattert ull. Utvendig materiale er vannavstøtende og innvendig er posen foret med 1 bomull. Kanalsydd med boks-kanaler som hindrer varmeutslipp. Underdelen er vattert med vaskbar ull. Kommer med forlengerdel og praktisk oppbevaringspose.


Strammemekanisme som ligger beskyttet i egen lomme, gjør det. Jeg har hele tiden tenkt å gå for Voksipose, har allerede kjøpt inn Voksi Move til bilstolen, men tenkte å ha en vanlig vognpose til barnevogna også. Noen som har noen anbefalinger å komme med? Er Reflex og Tinkafu like b. Vannavstøtende vognpose som virkelig holder på varmen. Vi slipper å kle på barnet mye yttertøy, som regel holder det med et par tjukkesokker og en lue.


Den har hull til seler, forlengerdel, og kommer i flere fine farger. Grei i prisen er den også. En vognpose er det perfekte tilbehør til barnevognen, da vognposer holder barnet både tørt og varmt i allslags vær. Hva er vel mer behagelig enn å kunne ligge mykt og godt i barnevognen, mens mor eller far triller vognen på trilletur? Men gull verdt når eldstemann nå skulle i barnehagen og minsten enda var i pysjen.


Desverre vokste minsten ut av sin allerede i januar (lang septembergutt) så vi kjøpte en easygrow vognpose som også passet i bilstolen slik at vi kunne nyte enkeltheten med pose i stolen litt lenger. Norskproduserte Easygrow Nature fremstår utrolig varm, luftig og solid. Dette er en vognpose vi stoler på at vil passe på barnet. Posen ligger fint i bagdelene, men blir bitte litt stor i den aller minste. Nature er lik som fjorårets med unntak av to ting.


Finn tilbud på 2produkter fra Easygrow, Voksi, Babyzen og mye mer. Angående vognpose ville jeg holdt meg unna Bugaboo sin egen hvis du tenker å bruke den i bagen, den blir rett og slett for stor og lang. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


Selehullene har blitt justert slik at posen passer til flere type vogner. Endringen er ikke stor nok til at poengsummen blir justert. Syns begge er fine og vil ha glidelås foran på vognposen. Flott design og herlige farger.


Les tester og omtaler før du kjøper. Vognpose fra Easygrow - barnas favoritt! Soveposene passer godt som vognposer både i vognen eller i pulken. Vognp osene er perfekte for å holde babyen varm under kjølige dager og kvelder. Cover Reflex - Universalt stormtrekk for vogn foret med myk og varm fleece på baksiden.


En varm vognpose til vinteren bør være av dun, og gjerne også med et lag ull for å transportere bort fukt. Det utvendige materiale bør være vind og vannavstøtende, noe de fleste vognposer i disse dager har. Molo, Reima og Name-It er de giftfrie testvinnerne, mens Coops parkdress (Friends) og Helly Hansen utebukse har mest miljøgifter.


Framtiden i våre hender har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg