fredag 27. mai 2016

Allergi ekstremt trøtt

Du kan handle trygt og enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger. Bestill fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Her kan du bestille klargjøring.


Finn informasjon om din resept her!

Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag!


Mens plagene i nesen og øynene ofte inntreffer kun minutter etter at man har kommet i kontakt med allergenet, det vil si det irriterende stoffet, kan trøtthet, hodepine, dotter i ørene og sinnsendringer som svekket hukommelse, konsentrasjonsproblemer og irritasjon komme flere. Ta en tur til legen for en omfattende allergitest som også kan gi deg mange svar. Pollenallergien kan også forstyrre nattesøvnen og gjøre at du føler deg ekstremt trøtt om dagen. Den kan påvirke konsentrasjonsevnen og produktiviteten gjennom arbeidsdagen og få deg til å føle deg uopplagt – eller kanskje og til og med syk.


DEPRESJON: Det å føle seg trøtt og sliten kan være en begynnende depresjon Foto: NTB Scanpix Vis mer Når fysisk sykdom er årsaken.

Hvis du føler deg trett og sliten uten at du forstår grunnen, stiller saken seg litt annerledes, mener legen. Test allergien din. Ta selvtesten vår og få en indikasjon på om du har allergi. Men en blodprøve for å utelukke anemi eller stoffskifteproblemer kan være nødvendig for å undersøke om trettheten har medisinske årsaker.


Men fortsatt skal det ikke så mye til før jeg blir helt kjørt. Hvis jeg skulle finne på å ta meg en øl eller et glass rødvin etter trening går jeg helt i kjelleren. Det føles som en forgiftning. Mye kan stjele både den fysiske og psykiske energien din.


Her er fjorten mulige årsaker til at du alltid er trøtt , ifølge nettstedet Health. Derfor er du trøtt og slapp. De vanligste grunnene til at du mangler energi - og måter å løse saken på. Er du sliten hele tiden?


Kanskje kan du gjøre noe med det. Har du symptomer som tett nese, nysing og kløe i øynene trenger det ikke være forkjølelse. Det kan være at du har en allergi. Mannen trenger allergi medisin pga store plager i pollen sesongen.


Når man er allergisk tror kroppen at pollen er noe svært farlig slik at immunforsvaret jobber på høygir. Maten du spiser kan være årsaken.

SIDE2): Omkring én prosent av befolkningen i Norge har det. Cøliaki er når tarmen begynner å reagere på gluten. Vil gjerne ha ALT som kan feile meg. Det er en immunreaksjon som gjør at. Har slitt med dette i noen år nå.


Jeg har perioder hvor jeg er konstant trøtt og sliten. Jeg går rundt og er trøtt hele dagen og veldig trøtt når jeg legger meg for kvelden, og er jammen meg like trøtt når jeg våkner på morgenen også! Må være noe som feiler me.


Andre allergier gir ofte de samme symptomene, som for eksempel middallergi og allergi mot dyrehår. Det spesielle med pollenallergi er at den kommer på samme tid hvert år. Dersom du får tung pust, hoste eller pipelyder, bør du oppsøke fastlegen. En tablettbasert gresspollenvaksinasjon (Grazax) er godkjent for voksne og barn over fem år, som har fått påvist allergi mot gresspollen etter positiv hudprikktest eller blodprøve.


Allergi kan utløse astma. Medisinen er godkjent på blå resept og behandlingen skal startes av legespesialist med erfaring i behandling av allergiske sykdommer. Vaksinering mot allergi kalles også hyposensibilisering eller spesifikk immunterapi.


Behandlingen innebærer at du tilføres en liten dose av det stoffet du er allergisk mot i en fast dosering over 3-år. Vanligvis behandles allergi med ulike typer symptomlindrende medisiner som antihistamintabletter, nesespray og øyedråper. Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg