mandag 2. mai 2016

Enkel middag til mange

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Skal du lage en enkel middag i dag? Oppskriften finner du på matprat.


Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter.

Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Hva vil du lage idag? Søk etter enkel middag til mange på den nye KensaQ. Vennligst la dette feltet stå tomt.


Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her!

Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Fisk, grønnsaker, svinefilet, kjøttdeig, rester fra gårsdagens middag - alt blir godt i form, men de beste er sprø på toppen og kremete inni. Gratenger og middagsformer finnes i mange ulike former og smaker. Dessuten er de smakfulle og enkle å lage.


Perfekt hverdagsmat! Mange foreldre har svært liten tid fra de kommer hjem fra jobb til barna skal på aktiviteter. Med utålmodige og sultne barn griper mange til raske, men usunne løsninger. Men det er fullt mulig å lage god og sunn middag på under minutter ved å gjøre de rette valgene.


Noe av det kjappeste og enkleste man kan lage er omelett. Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. Server gjerne med nystekte hvitløksbrød ved siden av.


Min mann fyller år snart og vi tenkte å ha et besøk til helgen. Siden familie må kjøre et stykke for å komme hit pleier vi å ha varm mat før kaker ol når vi har besøk, men med tre små (ene en nyfødt) er det begrenset hva jeg orker å lage til nå, skal jo rydde, vaske, lage kaker osv også. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage.

Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager. Det er både sosialt og praktisk. Neste uke er det nemlig deres tur til å bli invitert - og dermed slippe å lage middag.


Har du ikke tid til å lage middag til mange etter jobb, sier du? Det trenger ikke ta lengre tid å lage mat til åtte enn til fire. Sidan dette skjer kvar veke høyrest det ikkje ut til å vere ein så veldig formell middag.


Kjøttbollene til MENY har et kjøttinnhold på ca. Brokkoli har et skyhøyt innhold av C-vitamin og det skal ikke mer enn gram brokkoli til for å dekke anbefalt dagsbehov. Hvis du trenger C-vitamin og inspirasjon til en enkel og sunn middag , anbefaler vi denne gode brokkolisalaten som kan lages på bare minutter. Mange er også raske, men om de tar lengre tid er det gjerne koke- eller steketid som kun er ventetid.


Her er pannekaker noe enkelt og godt å by på. Enkel frokost og kveldsmat. Middagstips - oppskrifter på enkel , sunn middag Usikker på hva du skal handle inn til middag denne uka? Vi har samlet et stort utvalg av oppskrifter på gode og enkle middagsretter med svin, kylling, laks, kjøttdeig og fiskeburger.


Her er en enkel og rask middagsrett som metter mange. Med focaccia brød blir det luksusmat, men du kan også servere flatbrø eller kun servere retten som den er. Det blir ekstra billig og enkelt med ferdig lapkaus blanding som du finner i frysen på supermarkedet. Av og til er det veldig greit å ha ingrediensene til middagen i én og samme form, putte den i ovnen og gjøre noe annet mens retten stekes ferdig. Her får du ti tips til middager i ildfast form.


Hei, jeg har snart rund dag, men ønsker ikke et stort besøk. Har invitert familie og besøket skal jeg ha hjemme. Men trenger noen tips om hva jeg kan servere. Har tenkt på tacobuffet med bl. Kanskje scampi er godt også til.


Taco er noe jeg tror d. Trenger du inspirasjon til sunnere og enklere middag ? Da finner du det på denne siden. Vi har mange oppskrifter på sunn og enkel middag som styrker immunforsvaret og forbedrer restitusjonen - og du slipper å gå på kompromiss med smaken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg