onsdag 25. mai 2016

Influensavaksine gravid gratis

Influensavaksine gravid gratis

Vaksineringen utføres av kvalifisert helsepersonell. Vår kunnskap - din trygghet. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Influensavaksine kan hindre alvorlig influensasykdom og dermed bidra til å beskytte mot slike hendelser. Etter en influensa kan man oppleve en forverring av kronisk sykdom man allerede har. Noen får også varig svekket helse etter alvorlig influensasykdom, og hjelpebehovet kan ofte øke så mye at de ikke lenger kan bo hjemme. Jeg ammer og tok den. For min del var det ikke tvil om at det var riktig.


Har aldri hørt at det er noe i veien for å ta den når en ammer, tvert i mot tror jeg det er gunstig for å beskytte seg selv og den lille. Tok den som gravid og tar den som ikkegravid. Med små barn i barnehagen og dårlig immunforsvar får jeg ALT som er. Har hatt en kraftig forkjølelse og bronkitt i to uker nå. Gravid - influensavaksine.


Ikke uten grunn at helse-Norge betaler for at gravide skal få den gratis. Viruset som forårsaker influensa forandrer seg regelmessig, slik at personer som har vært smittet eller fått influensavaksine tidligere år allikevel kan bli smittet med en ny stamme. Derfor er man kun til en viss grad immun selv om man har hatt influensa tidligere. Nå er det på tide å bestille influensavaksine hos jordmor eller fastlegen din til deg selv eller om du har et nurk som kan trenge det. Er gravid i uke - br jeg ta influensavaksine ? Rets influensavaksine virker ikke mot alle typene influensavirus.


Trimester med annen tilleggsrisiko kan vurderes fr vaksinasjon. Helsemyndighetene anbefaler alle gravide å ta årets influensa vaksine. For gravide og visse sykdomsgrupper kan det være farlig å få influensa.


Disse anbefales derfor å ta influensavaksine. I tillegg har jeg nå blitt litt eldre, og er år. Aldri blitt syk sene. Fått tilbud om gratis influensavaksine på jobb, uker på vei. Jobber med barn og har to astmatikere hjemme!


Men jeg er livredd sprøyter, både på meg selv og når barna mine får det! Ville dere gjort det? Trenger jeg det, fungerer den? Sjansen for at jeg besvimer er stor!


Anonymous poster hash: 9. Spør jordmor om fruktbarhet, graviditet, svangerskapsoppfølging, fødsel, barsel og amming. Nei, ser visst nå at det kun er til redusert pris, foreslått gratis. Folkehelsa anbefaler utvetydig at du vaksiner deg.


Mitt råd til deg er absolutt at du skal ta vaksinen. Svangerskapskontrollene er gratis. Vi ønsker så klart ikke at foreldre sender barna sine til barnehagen dersom de er syke, og vi har en generell regel på at de bør ha vært feberfri minst en dag før de kommer tilbake, forteller fagleder i margarinfabrikken barnehage, Ragnhild Berg. De aller fleste gravide som får influensa blir friske uten komplikasjoner og uten at fosteret blir skadet.


Derfor anbefales gravide å ta influensavaksine i 2. I Norge anbefales influensavaksine til gravide etter 12. Hvor farlig er det f influensa nr man er gravid ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg