fredag 20. mai 2016

Billig mat til mange gjester

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Dette er meget velegnet om du skal ha mange gjester fordi du kan legge opp alt på. Er enig i at gryterett er billig , men mat til 17stk.


Slik lager du mat til mange. Har du mange menn til bords, går det mer mat , har du mange damer, går det mindre. Her er forslag til forrett, hovedrett, tilbehør og dessert.

Velg en av hver om du skal ha gjester til bords eller velg mange om det skal være en buffet og gjester skal gå og forsyne seg selv. Jeg tenderer mot det siste alternativet – lage mange retter i mindre porsjoner og la gjestene forsyne seg selv. Forbered deg ved å lese våre tips og råd. Hva gjør man når man skal ha besøk, og ikke har lyst til å bruke hele dagen på kjøkkenet?


Da gjør man det enkelt. Det går nemlig an å lage veldig god mat til et helt selskap uten altfor mye innsats. Både en god gryterett og helstekt fisk og kylling er perfekt festmat.


The Avatar skrev (minutter siden): Etter forbrukerkjøpsloven § fyrste ledd så heiter det:Avhjelp skal skje uten kostnad og uten vesentlig ulempe for forbrukeren innen rimelig tid og uten risiko for at forbrukeren ikke får dekket sine utlegg av selgeren.

Det er eit unntak etter same paragraf. De beste oppskriftene på deilige, varmende gryter finner du her. Vi har både enkle og raske gryteretter og gryter som passer å servere til mange gjester ! Hei jeg er en gutt på år. Det har seg sånn at jeg er kosesjef for en revy og allerede neste helg så må jeg og noen andre lage mat til et sted mellom og 1personer.


Vi har et veldig stramt budsjett og jeg trenger veldig hjelp. Pasta med tomatsaus uten kjøtt slutter veldig fort å være popul. Ha i stekt kjøtt i biter, og kylling (pleier å rense en hel kylling) gjerne to siden dere blir mange. Derretter heller du over vann til langpannen blir full, må også etterfylle litt vann når vannet er borte om ikke risen er ferdig.


Mai er fylt med røde dager og byr på mange anledninger til å invitere venner og familie på skikkelig festkos. Det å lage mat til flere gjester kan imidlertid by på utfordringer – enten det går på kreativitet, tid eller erfaring. Uansett er det ekstra stas å kunne servere hjemmelaget mat. Alle har det så travelt og det er ikke alltid enkelt å finne tid til hverandre.


Men nå er det mørke- og juleti og det kan det være en god anledning til å invitere venner eller familie til en hyggelig kveld. Heldigvis trenger man ikke å stå flere timer på kjøkkenet for å få til det. Sist vi hadde gjester valgte vi denne løsningen.


Noen som har ideer til go rimelig mat som passer til en litt. Billig mat for en fattig student 5.

Vi får ca gjester , og ønsker å servere mat (middag). Vi har det litt stramt økonomisk akkurat nå, så jeg ønsker meg forslag på noe som ikke koster alt for mye og som ikke tar mange dager å lage. Trenger tips til billig , men ikke kjip, mat å servere i. Når vi har hatt mange gjester har vi ofte hatt meksikansk - det er så greit å lage på forhånd også varme opp. Jeg er ingen racer på kjøkkenet, så her går det i de gule boksene.


Pleier å lage en blanding av taco, fajitas og sånn crispy fajitas eller hva det heter. I dag har tapas utviklet seg til å bli en svært populær kokekunst, med egne restaurantkjeder og varierte menyer som utgjør hele måltider. Ikke minst har mange funnet ut hvor genialt fingermat er å servere til fest og gjester. Mange retter kan lages god tid i forveien, noen skal serveres kaldt og andre igjen er gjort i en fei.


Mat for små og store mager › Mat for store mager Bufret Lignende 8. Jeg har servert begge rettene til mange og fått mye skryt ! Samtidig blir det litt sosialt med at de må gå litt rundt og forsyne seg, man slipper stå på kjøkkenet og holde mat varm eller ferdig akkurat til servering. Fant billig brenner på Clas Ohlsson. Det kommer jo an på din kunnnskap om å lage mat til så mange. Og hva slags kjøkkenfasiliteter du har tilgang på.


Men jeg ville vært forsiktig med å legge listen for høyt. Fallhøyden er stor hvis du ikke lykkes. Tenk gjennomføring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg