mandag 23. mai 2016

Kule konfirmasjonsinvitasjoner

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Mange nye design å velge fra. Bruk dine egne bilder!


Er du derimot ute etter noen mer morsomme konfirmasjonskort er det bare å ta for seg av alle de forskjellige figurene i menyen. Uansett kan du nyte blikket til den unge konfirmanten når de etter å ha mottatt mange vanlige og forutsigbare kort fra butikken får ditt kule konfirmasjonskort i hendene. Sanghefte I et festhefte kan du samle tekster om konfirmanten, sanger, bilder og andre morsomme ting. Et hyggelig minne for alle gjestene.


Heftet kan også benyttes som bordkort med trykte navn. Invitasjon til konfirmasjon som konfirmanten vil ️. Trenger du en mal til hvordan du skal skrive invitasjon til konfirmasjon? Her har vi samlet en rekke eksempler på tekst til konfirmasjonsinvitasjonen. Skal du arrangere konfirmasjon, og trenger mal til invitasjonen til konfirmasjonen?


Marit Mitt namn er Marit, eg er år og bor på Sunnmøre - Brattvåg heiter staden. Last ned Optimalprint-appen og få gratis frakt! Konfirmasjonsinvitasjoner i boks Det nærmer seg konfirmasjon i huset, og poden inviterer til fest.


Så da må jo mor lage invitasjoner. Tøft og kult #128521; Svar. Finn konfirmasjonsdekoren som passer din konfirmant i vårt store utvalg av ballonger, bordkort, bordkortholdere, bordløpere, bordpynt, kakepynt, servietter og annet av dekor til konfirmasjon. Vi har også flotte konfirmasjonsinvitasjoner i ulike design og gjestebøker hvor gjestene kan skrive sin egen hilsen til konfirmanten. Inviter venner og familie til nok et herlig år med Optimalprints vakkert designede bursdagsinvitasjoner.


Velg og tilpass kortet som passer festens tema blant vårt nøye designede utvalg. Er det noen som har gode råd ang. Skal gifte meg i august, når skal man da sende ut invitasjoner? Er du for eksempel fadder, følger det oftest med en forpliktelse til å holde tale.


Problemet mange sliter me er at de ikke alltid kjenner konfirmanten så godt, og da kan en generell tale som fokuserer på gode ord være midt i blinken. Fargevalget er kanskje ikke helt tradisjonelt, men konfirmanten ville ha gult, så da fikk hun viljen sin. Alt du trenger er lampeoppheng og litt fantasi.


Stadig flere nettbutikker og billigkjeder selger lampeoppheng, spennende lyspærer og utstyr som gjør det lett for deg å lage dine helt spesielle, egendesignede lamper. Bare lag invitasjonen din ferdig først,og så kan du registere deg til slutt (helt gratis). Den enkle måten å sende ut invitasjoner på!


Lag invitasjon (gratis). Logg inn for å se hvem som har svart på invitasjonen din, gjøre endringer m. Det er ingen som ut av intet skriver kul an. I broke my shoulder a couple of months ago, and I still have a long way to go before my arm is back to normal, but I’ve got a card for you today made before my accident. Alle gode ting har en ende, er det noe som heter. Trist, ja, men jeg gleder meg til å se hva nye krefter kan komme opp med av ideer på et fantastisk team for en helt utrolig sjef – Line er raus som dagen er lang!


I dag har enden kommet for min tid hos Papirdesign. I helga satt jeg og skulle finne inspirasjon til konfirmasjonsinvitasjoner. Jeg kom på at siden vi skal arrangere en konfirmasjon i mai, må kanskje invitasjoner snart sendes ut? Akkurat som med bordkort, holder jeg meg unna blonder og pastell.


Ikke fikser jeg noe sjølmekka heller. Alene hadde hun flyktet gjennom den grå natten, med et knytte under armen, hun hadde fulgt en sti tvers gjennom den mørke villmarken, full av mystiske ånder, forfedrenes skygger, befengt med villdyr. Da er det igjen klart for å boltre seg i InkyWings rikholdige utvalg :) Og denne gangen, blir det litt forskjellige ting! Først av alt, så h. Jannhild Askøy, Norway Jannhild Jannhild er mitt navn, jeg er 39år, kommer fra Kvinnhera nærmere bestemt vakre Halsnøy.


Her har jeg brukt den tøffe sirkel og stjernediesen underst. Deretter har jeg brukt distress Oxide for å få den gule fargen. Satte deretter inn noen av elementene fra diesen igjen.


Den kule typen har jeg satt noen puter under, så han kom seg litt opp fra underlaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg