onsdag 11. mai 2016

Slankesuppe erfaringer

Vi tilbyr produkter som engasjerer og gjør en forskjell i din hverdag. Velsmakende supper som hjelper deg ned i vekt. Kjøp på nett i dag! Finn din favorittdiett. Besøk vår nettbutikk her!


Vi har mange gode tilbud. Se våre spesialtilbud her! Hei Noen med erfaring av sykehusdietten? Er en suppe du kan spise hvor mye du vil av.


Spiser litt frukt,grønnskaer og litt kjøtt de forskjellige dagene? Noen som kan dele erfaringer med meg? Jeg lurer på å starte på den. LYKKE TIL:) Den funka på meg.


Kutt opp grønnsakene og kok alt sammen. Jeg brukte en stavmikser for å lage pure av suppa, etter at grønnsakene er kokt. Dette gjør at suppa ikke blir kjedelig, pluss at den da kan helles på termos. Dette er en ekstremdiett, som har skapt mye diskusjoner på nett.


Folk som har prøvd den, har gått ned opptil kg! Det danske rikshospitalets stoffskiftediett er navnet på denne ekstreme dietten. MANGE RÅD: Spis deg kvalm på sjokolade, innta bare bananer til frokost og spis ellers som du vil, eller sørg for å få en orm som denne i fordøyelsessystemet. Om man spiser mindre enn dette og bare ein gang til dag så er det soleklart att man ikkje går ned i vekt.


Og meste parten av folk pleier kanskje ikkje spisa noko på ein da, men neste dag kanskje spise ein pomfti og burger og brus da vil kroppen få ein uabalse for vektnedgang. Udover at rense din krop og starte en varig fedtforbrænding af voldsomme dimensioner smager denne suppe faktisk ganske godt, synes de fleste. Det, der sker, er, at din krop skruer op for forbrændingen, og det er det, der resulterer i et vægttab.


Tab op til otte kilo på en slankekur med slankesuppe. Lyder det for godt til at være sandt? Rent faktisk har det vist sig, at du kan opnå store vægttab ved at indtage en kost kun bestående af suppe. SLANKESUPPE Den lyder sådan: l vand spsk.


Svits alle ingredienserne i olie i et par minutter. Jeg er i gang med den nå, for å rense kroppen! Jeg var ferdig for uker siden og har mistet mange kilo til, tok en tur til legen og alt sto svært mye bedre til enn før. Legen fortalte meg at han kan ikke skjønne at folk tar så på vei pga denne dietten, da det ikke er så ulikt og faste i lang tid. Denne høres jo helt fantastisk ut, og smakfull!


Det går fint an å kombinere den med familieliv. Suppekuren kjører du annenhver uke til du er nede i ønsket vekt. Opskriften er til portioner Ingredienser - suppekuren. Har du snart prøvet alverdens smarte slankekure uden det ønskede resultat? Så har du ikke prøvet denne opskrift.


På bare fem dage vil du tabe kilo, hvis du holder dig til suppekuren, der både mætter og er nem at lave. Susanne er fuld af gåpåmod efter en uge på Kålsuppe Kuren, hvor hun har tabt sig kilo, og hendes man Lars, lige så meget i de seks dage, han fulgte suppekuren. Se hvorfor du skal holde dig fra suppekuren.


Vil du tabe dig og opretholde et varigt vægttab, så bør du undgå suppekuren. Nudging Princippet: Nudging er en venlig men bestemt guidning til sunde valg. I stedet for forbud og pisk, ”lokker” du sig selv ved for eksempel at skifte usunde fødevarer i køleskabet ud med sunde, og lægge løbetøjet frem om aftenen, så du hurtigt kan hoppe i det næste dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg