fredag 20. mai 2016

Enkle drinker med gin

Med gin og vermut har du to tredeler av en negroni, men denne drinken er ikke så kraftig som en negroni, ikke bare fordi camparien mangler, men fordi den har tonic i stedet. Det gjør den langt mer leskende enn den kanskje ser ut til. Klassiske drinker ( Gin -basert).


Med en klunk whisky får du. Her finner du oppskrifter på drinker og cocktails med gin som hovedingrediens.

Gin og Tonic, Dry Martini, Negroni, og andre spennende varianter. I går møttes mennesker inne på vårt nye kjøkken for mat og cocktails. Noen kjente alle, andre kjente noen få. Men alle var her for å lære å lage enkel cocktails og spise nydelig mat. Rystes godt med knust is, siles i et longdrinkglass over to biter med is, toppes med club soda, pynt med to kvaster med frisk mynte.


Hvordan servere drinker med minst mulig styr. Forfriskende drinker Fem enkle og gode drinker Ingrediensene til disse drinkene får du tak i overalt, og ikke trenger du noen spesialredskaper heller. Han er heller ikke redd for å ta med seg gin -flasken inn på kjøkkenet.

Jeg bruker gin i mat. Nå om sommeren blir en overøst med masse fancy drinker med mer eller mindre ukjente ingredienser. I tillegg er det blitt så moderne med smakssatte brennevin og stilige likører.


Men i følge Rune Kaarbø på Bakgården Bar er det noen som går igjen og som er så enkle at selv far kan lage dem. Gin fungerer perfekt som basisingrediens i en rekke forfriskende drinker. Men når vi først bestemmer oss for en gindrink, ender likevel svært mange av oss opp med den klassiske gin tonicen i glasset.


Spranget kan gå fra en delikat French med Beefeater gin og sprudlende champagne, til en klassisk Beefeater White Lady. Som du leste i går, har jeg nå lært forskjell på fransk, engelsk og spansk romstil. På ditt eget kjøkken kan du enkelt lage drinker som blir minst like gode som dem du får servert i en bar, skriver han i en pressemelding fra Liquid Engineers (ekstern lenke). Og hvor morsomt blir det ikke å invitere venner til fest med noen skikkelige imponerende drinker å by frem? Fant ingen annen tråd om dette (leita ikke så sykt).


Men hvis noe har noen gode drinker som er enkle å lage hjemme, kjør på. I Spania, eksempelvis, står rosa gin for prosent av verdiveksten i hele gin -kategorien. Vi tror derfor potensialet er stort, sier daglig leder for The Gin Hub, Sophie Gallois. Gindrinkar görs, inte helt oväntat, av gin.


Det är en nederländsk spritdryck smaksatt med enbär och sprungen ur sin föregångare, genever, från samma land. I dag är det Storbritannien som står för den största produktionen av gin.

Noen som har forslag på enkle drinker man kan lage i baren utover kvelden. Som er enkle nok for de som skal stå i baren å lage uten alt for mye utstyr og ulike sprit typer. Denne lækre drink kombinerer sød vermouth med syrlig lime og gin , og så toppes den af med danskvand.


Drink med gin , lime og vermouth. Det giver en dejlig frisk drink, der både er nem at lave og smager skønt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg