onsdag 11. mai 2016

Sitater om livet og kjærlighet

Finn laveste nettpris her. Trenger du et godt sitat? Vi blir født alene, og vi dør alene. Ekte kjærlighet er når den andre personens lykke er viktigere enn din egen. Livet er kjærlighet.

Og hvis du går glipp av kjærlighet , går du glipp av livet. Leter du etter sitater om kjærlighet ? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg flere flotte og rørende sitat om kjærlighet.


Dikt om livet – av 20. Når du trasker ned langs livets vei og stormen plutselig tar tak i deg hold deg da godt fast i en venn og husk at været alltid stilner igjen. Vi elsker kjærlighet , og vi elsker forfattere, karakterer, filmer og mennesker som klarer å sette ord på de fantastiske følelsene vi føler når vi er forelsket, uten at det blir for klisjéfylt.

Vi har samlet noen av kjærlighetssitatene som har fått oss til å le, gråte og nikke samtykkende gjennom tidene. Et forsett jeg har gjort, og som jeg alltid forsøker å holde, er dette: Å heve meg over små bagateller. Det nye året betyr ingenting hvis du fortsatt er forelsket i komfortsonen din. Min liste over nyttårsforsetter, starter som regel med ønsket om å gå ned et sted mellom to og tre.


Her finner du hundrevis av sitater , både inspirerende og morsomme sitater , ordtak, gullkorn og visdomsord. Vi har samlet gode sitater og ordtak fra hele verden, slik at du kan finne et nytt uttrykk som passer perfekt for din situasjon. Vi har morsomme og artige sitater , kjærlighetssitater, ordtak om livet , ordtak om lykke og mye mer. Tid er gratis, men samtidig uvurderlig. Du kan ikke eie den, men du kan bruke av den.


Og når du ikke har den lenger, kan du aldri få den tilbake. Den dårlige nyheten er at tiden flyr. Inspirerende, morsomme og underfundige ordtak om livet og det å være menneske.


De to viktigste dagene i livet ditt er dagen du ble født, og dagen du fant ut hvorfor. I bare tre ord kan jeg oppsummere alt jeg har lært om livet : Det går videre. Overrask kjæresten din med en romantisk blomsterbukett – Se det flotte utvalget av blomster hos Euroflorist.


Når kjærlighet ikke er galskap, så er det ikke kjærlighet.

Sitater om kjærlighet – Side 1. Pedro Calderón de la Barca. Jeg skulle ønske jeg kunne reise tilbake i tiden. Det finnes bare to ting i verden som gjør livet levelig. Ukjent I motsetning til melk, er det helt i orden å gråte over spilt vin. Ukjent For å spise godt i Englan burde du innta frokost tre ganger om dagen.


Hva er meningen med livet ? Dette spørsmålet har plaget mennesket i tusener av år. Mange kloke mennesker har forsøkt å svare på dette spørsmålet, og vi bringer svarene deres videre gjennom sitater om livet. Lær av Dalai Lama, Buddha, George Bush og flere. Noen sitater er kloke og velfunderte, mens andre er blitt kjente for sin stupiditet.


Her har vi samlet de beste sitatene sortert oversiktlig i kategorier, slik at det er lett å finne passende sitater til formålet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg