tirsdag 10. mai 2016

Bæ bæ lille lam

Kjøp Lille Lam hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her. Bestill drømmeferien med Agoda. Stort utvalg av hotell i Lille.

Ja ja kjære barn, jeg har kroppen full. Søndagsfrakk til far, og søndagsskjørt til mor, og to par strømper til bitte lille bror. Bæ, bæ lille laBæ, bæ lille lam er en barnesang de aller, aller fleste har et forhold til. Den synges fortsatt lystig blant barn både hjemme og i barnehage.


I starten er det sjølvsagt den vanlege versjonen, men etterkvart som dei vert eldre, kjem dei til tiss- og besjfasen, ein fase som fengjer ei stund #128521; I barnehagane er det av og til konkurranse om kven som kan flest versjonar, og eg har til og med dikta eit vers sjølv, saman med ein gut i barnehagen. Ja, ja kjære barn, jeg har kroppen full! D AD Bæ, bæ, lille lam , har du noe ull?

Lea, lea, mánážan njeallje seahka mus. Gákti áhásat ja gákti eatnásat ja guovttit suohkut vel unna vielljažii! Dette er slik som alle barn kan noen av, men her er det enda flere.


Gode verktøy for en kommende leseløve. Det er rim og repetisjon. Skrevet og illustrert av Ingunn Aamodt som bla. Er kjent for bøkene om Pulverheksa. Bæ bæ, Lille Lam gikk på restaurant.


Eik barn er Norges ledende produsent av gaver til barn. Her finner du dåpsgaver, bursdagsgaver, gaver til babyshower og navnefest. Konfirmasjonsgaver og jubileumsgaver. Bygg opp sangen ved for eksempel å la 3. Deretter legger man på melodien.


Viktig at melodien gjennomgående er stødig. En mulig måte å avslutte sangen på er å stoppe melodien og la 2.

A-del som ender med bæ , bæ , bæ én gang. Her er noter med tekst og besifring på barnesangen Bæ, bæ, lille lam. Både tekst og melodi er skrevet av Alice Tegnér, og er basert på den engelske barnesangen Baa baa black sheep.


I følge skjema skal de siste lammene se dagens lys den 28. Da vil det stabbe, løpe, breke, og sprette omkring over 8lam på gården til Jørn Ellingsen og Solgerd Viderø på Reipå. Ble litt inspirert av tråden med versjoner av Oppe på fjellet der bor det tre trolle.


Bæ bæ lille lam sunget på norsk med en fin animasjonsfilm for barn. Søndagsklær til far, og søndagsklær til mor, og to par strømper til bitte lille bror.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg