mandag 30. mai 2016

Hvordan få ny mobil på forsikring

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Se vårt store utvalg av mobiltelefoner her! Du tegner forsikring når du kjøper ny mobiltelefon slik at forsikringen blir knyttet til telefonen.


Det er ikke avtaletid og du betaler premien løpende hver måned. Vi tilbyr ni ulike mobilforsikringer.

Kjøper du ny mobil med SVITSJ får du skjermforsikring inkludert. Dessverre er egenandelen som regel høyere enn det det koster å reparere en knust skjerm – så da er det ikke så mye å hente på å bruke forsikringen. Forsikringen omfatter mobiltelefon og nettbrett uten tilbehør, som spesifisert i forsikringsbeviset med angitt IMEI-nummer.


Forsikringen har rask og enkel skademelding, og mobiltelefonen repareres normalt innen virkedager fra. Må du derimot bytte SIM-kort, for eksempel på grunn av tyveri, må du registrere BankID på mobil på nytt i nettbanken. Slik gjør du det: Gå i nettbanken din og aktiver BankID på mobil.


Det tar bare noen minutter og BankID på mobil er klar til bruk med det samme. Les mer om hvordan du aktiverer her.

TV på mobil og tablet. Pass på – Vi får daglig telefoner fra kunder som lurer på om reiseforsikringen dekker knust skjerm og uhell med mobilen. Super innboforsikring dekker plutselig skade på mobilen.


Det kan være en glass-skade eller annen plutselig skade. Ved tyveri av mobil. Standard innboforsikring dekker tyveri av mobil fra hjemmet ditt. Bruk papir og håndklær for å få vekk det verste. På steder som er vanskelig å komme til, kan du bruke q-tips.


Pass på at papir eller bomull ikke løsner og blir igjen inne i telefonen. Det beste tipset er å legge mobilen i en bolle med ukokt ris over natten, eller lenger. Det kommer an på hvor mye vann som har kommet inn i telefonen. SWAP er et mobilprogram som gir deg mye for pengene. Du får både ny mobil , skjermforsikring og rett til å bytte til ny mobil etter måneder.


Hvordan få god forsikring tilbud? Har du forsikringer er du også mest sannsynlig opptatt av å finne de billigste. Om uhellet er ute, er det utrolig viktig at du har god nok dekning.


Slik at du får den økonomiske hjelpen og erstatningen du trenger.

Samtidig er det ikke noe vits å betale mer enn man må når vilkårene er på plass. Alle over år får en startbonus på når de kjøper bilforsikring. Deretter øker bonusen med hvert år du kjører skadefritt frem til. Når du har kjørt fem år uten skade på oppnår du maksimal bonus på. Hvis du velger å bruke forsikringen til å dekke skaden vil du gå ned i bonus.


Jeg har fått ny mobil. Du finner en veiledning inne i appen som forklarer hvordan dette gjøres. BankID på mobil er en elektronisk identifiserings- og signeringsløsning, der sikkerhetselementene lagres i mobiltelefonens SIM-kort. I vanlig (banklagret) BankID er din personlige elektroniske identitet lagret hos banken. Du må derfor taste både passord og sikkerhetskode.


I BankID på mobil ligger dette trygt lagret i ditt SIM-kort. Du får svar på hva du kan gjøre i akutte situasjoner og om hvordan du eventuelt kan behandle tilstanden selv, råd om førstehjelp og praktisk veiledning for å komme videre. Hvis du trenger fysisk konsultasjon vil Helsetelefonen anbefale fastlege, legevakt osv. Når du kjøper forsikring på bilen din får du minst i startbonus.


Du kan også få snakke med lege, få henvisning til spesialist og resept på. Har du allerede høyere bonus i annet selskap, matcher vi bonusen når du bytter over til oss. Maks ved skade. Du betaler ingenting i dag, men får en fast månedspris over måneder.


Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter måneder. I tillegg kommer månedsprisen på et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Finn din nye mobiltelefon her!


Kjøp forsikringer, søk lån og start sparing i Gjensidige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg